Retrogradni Merkur kroji našu sudbinu: Strelac u tajnoj vezi, Vaga ima strastveni susret sa Vodolijom, Rakovi jedan Bik misli na vas

Retrogradni Merkur kroji našu sudbinu: Strelac u tajnoj vezi, Vaga ima strastveni susret sa Vodolijom, Rakovi jedan Bik misli na vas

11. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao: Već početkom perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, možete da dobijete ponudu za neki paralelni ili honorarni posao, naročito ukoliko radite u medijima ili se bavite umetnošću ili sportom. Poslušajte savet jednog Lava.

 

 

Ljubav: Mnoštvo planeta u Strelcu, među kojima je i vaš vladalac Venera, pod uticajem Urana, može da vam donese strastveni susret sa Vodolijom ili Jarcem. Jedan Strelac misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

 

 

Zdravlje: Smanjite obroke.

 

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao: U ovom periodu možete da pripremite teren za velike poslove sa strancima, naročito iz prekookeanskih zemalja. Ipak, sačekajte početak iduće godine, ukoliko planirate da ulažete u nove aranžmane ili da obnovite saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

 

 

Ljubav: Družite se sa onima u čijem se društvu osećate prijatno, Rakom ili Devicom, umesto što se opeterećujete pitanjem partnerove iskrenosti prema vama. Rak vam šalje SMS.

 

 

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

 

 

 

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Posao: Vaš vladalac Jupiter i Mars u vašem 12. polju, opominju da izbegavate rizične finansijske transakcije. Zbog kvadrata između jednog od vaših vladalaca, Neptuna, planete prevare i Merkura, simbola komunikacija i biznisa, povedite računa o tome šta kome pričate.

 

 

Ljubav: Mnoštvo planeta u astrološkom polju ličnosti čini vas znakom u trendu, popularnim i omiljenim, naročito kod suprotnog pola.

 

 

Tajna veza i vatrena ljubav

Jedna Vodolija vam šalje SMS, a Ovan misli na vas.

 

 

Zdravlje: Nesanica.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4