Retrogradni Merkur kroji našu sudbinu: Strelac u tajnoj vezi, Vaga ima strastveni susret sa Vodolijom, Rakovi jedan Bik misli na vas

Retrogradni Merkur kroji našu sudbinu: Strelac u tajnoj vezi, Vaga ima strastveni susret sa Vodolijom, Rakovi jedan Bik misli na vas

11. prosinca 2017. 0 By Admin 1

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao: Prepuna 12. astrološka kuća u kojoj se nalazi i vaš vladalac Saturn, u kvadratu sa Neptunom, simbolom zabluda i prevara, opominje da povedete više računa ukoliko planirate dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima. Poslušajte savet jedne Škorpije ili Riba.

 

 

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, početkom perioda, može da vam se javi stara simpatija ili neko sa kim ste nekada bili jako bliski.

 

 

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

 

 

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, oko 10. decembra, trebalo bi da izbegnete bilo kakve ozbiljnije dogovore i da ne potpisujete ugovore, naročito sa strancima. Oslonite se na jednog Blizanca, Vagu ili Jarca.

 

 

Ljubav: Mnoštvo planeta u vašem astrološkom polju flerta donosi vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Tajna veza sa nekim sa posla može da dovede do skandala, naročito ako ste prisutni u javnosti, zbog posla.

 

 

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

 

 

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao: Merkur, simbol biznisa, u retrogradnom hodu, upozorava da budete oprezniji prilikom sklapanja dogovora sa strancima. Čuvajte dokumenta, kreditne kartice, ključeve, mobilne telefone i ostale vredne predmete. Oslonite se na jednog Raka.

 

 

Ljubav: Već početkom perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju ljubavi, vaše raspoloženje može da varira, pa bi trebalo da izbegnete rasprave sa partnerom. Ako ste u tajnoj vezi sa nekim sa posla, povedite računa da se za to ne sazna.

 

 

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3 4