Tranzitni Jupiter u Škorpionu – Životi će vam se mijenjati iz korijena!

Tranzitni Jupiter u Škorpionu – Životi će vam se mijenjati iz korijena!

12. prosinca 2017. 0 By Admin 1

“Mi smo reflektori, u mraku vidimo. Mi smo rakete, u zvijezde usmjerene. Mi smo milijarde predivnih srca. Što je s nama? Što je sa svim obećanjima? Što je sa svim propalim planovima? Što je s ljubavlju? Što je s povjerenjem? Što je s nama?”

 

 

Tranzitni Jupiter u Škorpionu do 08. 11. 2018.

Jupiter je ušao u Škorpiona 10. listopada 2017. godine i ostaje u ovom znaku sve do 8. studenog 2018. godine. Njegov tranzit pod vladavinom Vage, od 9. rujna 2016. do 10. listopada 2017. godine, donio je uspostavljanje identiteta u očima drugih ljudi, sporazume, kompromise, dogovore, potaknuo je modnu industriju, konsenzuse, otvorio pitanja novih veza i stvorio čvrste poveznice među ljudima.

 

Svijet će zabljesnuti seksualne afere. Nizanje incidenata. Otvaranje novih seksualnih pogona. Rast će zahtjevi integriranja seksualnih manjina i zajednica. Seksualnost će postati ili isključivo tantrička i spiritualna, ili zaogrnuta u porno industriju. Neka nova biološka i kemijska te nuklearna oružja zaprijetit će pod velikim silama.

 

Financijsko tržište doživjet će transformaciju. Burze će se suočiti sa sigurnim propadanjima i nesigurnim dobicima. Iznjedrit će se neke nove ideje implantacije i novih metoda začeća. Problemi impotencije i seksualnosti pronaći će neko novo rješenje. Svijet će fanatično početi vjerovati u jednu valutu, vjeru, vojsku, smjer, smisao. Kriminal će doseći svoj vrhunac. Trgovina ljudima, seksualno ropstvo i krađa organima iznjedrit će u javnosti neka imena, institucije, pa i položaje. Svijet će još jednom ostat zgrožen svime onime što je stvorio.

 

Na površini našeg bića veze i odnosi cirkuliraju jednom energijom, međutim, iskonske veze nas samih isprepliću se ispod kože. Jupiterov tranzit kroz Škorpiona navest će nas da transformiramo svoje odnose, da sagledamo drugačije njihovu suštinu, da isprepletemo svoje kosti i dah, da otvorimo svoju intimu još dublje, do krajnjih granica. Svi na ovaj svijet dolazimo sa svojim iluzijama, strahovima i blokadama, stvar je u tome koliko smo spremni otvoriti sebe drugome.

 

Jupiter u Škorpionu dramatično i polako grebe i zarezuje našu kožu. Tjera nas da uhvatimo ostatke sebe samih, naočigled savršenih, i da sastavimo sva svoja ikad izgubljena polja. Da si damo značenje za svaku iskonsku emociju koju smo ikad osjetili. Da se prepustimo žuboru htjenja i napravimo vlastito čistilište. U trenutku kada nam se čini da sve propada, bitno je da se pitamo – a što je sa nama?

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4