Tranzitni Jupiter u Škorpionu – Životi će vam se mijenjati iz korijena!

Tranzitni Jupiter u Škorpionu – Životi će vam se mijenjati iz korijena!

12. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Možda ćemo konačno shvatiti da osoba preko puta nas nudi toliko razloga da je upoznajemo svakog dana, iznova i iznova. Da je bogatstvo koje posjeduje nemjerljivo i nezamjenjivo. I dio je nas.

 

Kad bismo ikad prihvatili ideju da upoznajemo svoje partnere koliko želimo upoznavati sve druge, vjerojatno odnosi nikad ne bi postali tako trivijalni, površni i kratkotrajni. Odnosi traju onoliko koliko im trajanja poklonimo u nama. A najčešće im nismo spremni dati potpuno sebe. Sada je vrijeme kada ćemo i to pokušati.

 

Lako je voljeti u savršenim uvjetima. A oni sada takvi neće biti. Životi će vam se mijenjati iz korijena. Anksioznost i strahovi. Mučnine. Vi razapeti između svega. Teško nosivi. Ponekad i nesnosni. Zabrinuti za budućnost. Iscrpljeni. Neočešljani.

 

Neprospavanih noći. U obliku bdijenja. Grešni. Neutaživi. Izgubljeni u smislu. I prijevodu. I svim citatima. Zamotani u role papira koji nisu ukrasni. Suočeni sa najvećim promjenama unazad 12 godina. Vi takvi. Razrušeni i porušeni, preživljeni. Ako budete voljeni, bit će to istinski. Ne iz ega, nego iz duše.

 

Na kraju dana, kada si odradio sve svoje uloge, trebaš imati sa kime odmoriti sebe. Bez glume i potrebe. Imati taj tron u sebi i u nekome. To mjesto na kojem si, pored svega, velik. Koliko god uspješan ili neuspješan bio. Nekome jesi. Bez obzira na to koliko misliš da si vrijedan svog prijestolja, netko za tebe čuva još jedno. Ono na kojem uvijek kad dođeš, ostaneš. Ne zbog onog što postižeš, već zbog onog što jesi. A sve si.

 

 

Astro Aisha – Sanja Paraminski

Stranice: 1 2 3 4