Veliki FINANSIJSKI horoskop za 2018. godinu: Biku BLISTA karijera, Vage bi se mogle uvaliti u VELIKE DUGOVE, a JEDAN znak očekuje VELIKI NOVČANI DOBITAK

Veliki FINANSIJSKI horoskop za 2018. godinu: Biku BLISTA karijera, Vage bi se mogle uvaliti u VELIKE DUGOVE, a JEDAN znak očekuje VELIKI NOVČANI DOBITAK

12. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Saznajte kakva situacija očekuje vaš horoskopski znak na poslu i na polju finansija u 2018. godini!

 

OVAN

KARIJERA

Svi će, ali posebno muški pripadnici ovoga znaka, vrlo brzo shvatiti da im ova godina nosi više zadovoljstva. Naravno da ćete naići na periode probnih rokova i nesigurnosti ali ćete imati hrabrosti proći kroz sve to i uspećete da se istaknete. Ovnovi, ove godine očekuju nove poslovne puteve, otvaranje novih vrata i rast kroz karijeru, piše Tarot horoskop

Komunikacija i preživljavanje u onim lošim fazama su ključ svega. Jupiter će vam pomoći da iskoristite sve veštine koje imate i da poboljšate vlastitu kreativnost.

Oni od vas koji se bave zanimanjima vezanim uz umetnost, proizvodnju i prodaju u ovoj će godini dobiti vetar u leđa. Odnos s autoritetima i kolegama biće stabilniji i iskreniji. Krajem godine očekujte napredovanja i povišice.

 

FINANSIJE

Naći ćete se na putu koji vodi do finansijskog uspjea. Biće tu i gubitaka i dugovanja ali ćete ih rešavati s lakoćom. Imaćete povećan optimizam što će vam pomoći da se što pre i što mirnije izvučete iz svake finansijske oluje.

Preduzmite korake koji vode trajnoj promeni navika trošenja da biste do kraja godine rešili apsolutno sve dugove i minuse. Ne morate se odricati ničeg u potpunosti, stvar je u manjim rezovima na više polja koji će rezultirati stabilnošću.

Da biste tu stabilnost osigurali i zadržali u budućnosti, ove godine morate naći način na koje će prihodi dolaziti iz više smerova. Od novembra ćete imati potpunu kontrolu nad vlastitim novcem.

 

 

BIK

KARIJERA

Ove će vam godine karijera biti na vrhuncu. Pokazaćete svoju prilagodljivost i svu svoju sposobnost. Budite stabilni po pitanju ambicija i ciljeva koje imate, držite ih se i vaša tvrdoglavost dovešće vas do onoga što želite.

Imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, zato pazite na preopterećenost poslom. Savet je da se suzdržite od ulaska u bilo kakav timski rad ili partnerske odnose. Ako uložite svu moć u ono što radite, godina će se pokazati kao vrlo uspešna i kroz čitav ćete period polako uživati u rezultatima svog rada.

 

FINANSIJE

U 2018. godini trošićete više nego ikad i pritom sebi nećete moći pomoći. Imaćete stabilan izvor prihoda, ali se rashodi nikako neće uklapati u celokupnu finansijsku sliku. Nećete moći ništa da uštedite.

S vremena na vreme će se pojaviti neizbežni troškovi koji će vas zateći nespremne i upropastiti sve što ste planirali. Osigurajte se na vreme i nemojte dozvoliti da vam spoljni pritisci diktiraju načine trošenja novca. Sredina godine mnogima od vas nosi veći novčani iznos. To će bit odlično vreme za novi finansijski plan, ali i za to da se, uz relativno malo truda, rešite dugova i svih loših pozajmica.

Povucite par mudrih poteza kako biste smanjili neželjene troškove. Neki pripadnici znaka godinu će završiti kupovinom nekretnine, imanja sa zemljištem ili luksuznog vozila

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6