DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. decembar: Ribe imaju udvarača, Ovnu veče donosi sreću, Raka očekuje sudbinsk susret…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. decembar: Ribe imaju udvarača, Ovnu veče donosi sreću, Raka očekuje sudbinsk susret…

14. prosinca 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Trenutna astralna energija danas unosi zrnce mudrosti u vaš ljubavni život, u najboljem smislu te reči. Ukoliko idete na zabavu ili neki društveni događaj, onda se pripremite da se sretnete sa nekim ko će vam izmamiti veliki osmeh. Možda on-ona deluje pomalo luckasto, ali nakon večerašnjeg susreta, uvidećete da je pravo osveženje u vašem životu.

 

 

BIK

Trenutna astralna energija donosi šansu da ispitate svoja osećanja u vezi neke veze ili određene osobe. Ukoliko idete na sastanak večeras, onda slobodno očekujte da se povede razgovor o duhovnom ili čak o metafizici, što će vam pomoći da razumete bolje te pricipe. Postoji nešto u vezi vaše obostrane energije koja može staviti u prvi plan avanturističke ideje. Deluje da ste zaista skladan par! Uživajte.

 

 

BLIZANCI

Postoji veliki ljubavni potencijal u vazduhu danas, sa trenutnom planetarnom energijom. Na kraju, neki određeni sastanak možda neće započeti vrtoglavom privlašnošću, već više kao prijateljstvo. Mogli biste uvideti kako se lako opustite u društvu onog drugog, pričate i šalite bez bojazni kakav ćete utisak ostaviti. Ponekad je to bolji način da se neka veza razvije u nešto dublje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4