DNEVNI HOROSKOP za 16. decembar: Jarac sumnja u ljubav, Ovnu prija nečija blizina, Strelac otkriva jednu tajnu

DNEVNI HOROSKOP za 16. decembar: Jarac sumnja u ljubav, Ovnu prija nečija blizina, Strelac otkriva jednu tajnu

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Dan je vikenda, subota je, a s njom nam je Sunce u trigonu sa Uranom, a gde je Uran, tu je i iznenađenje.

S obzirom na trigon, u pitanju je nešto lepo, kao ovaj vodopad na slici. Ovaj aspekt traje kratko, ali kao i svi kratki, jak je i nudi šansu da nepto uradite radikalno izmenite, drznete se na nešto hrabro i nesvakidašnje…

Sunce je u Strelcu, što znači da vedrine i radovanja neće da manjka.

Ovaj aspekt ljubitelj je akcije i dešavanja, slobode, originalnosti, nadahnjuje posebno hedoniste, boeme, večite dečake i devojke.

Dosada stop, ugodan dan.

 

ovan

POSAO
Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite odredjeni rizik u dogovoru sa saradnicima. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju skoro nevažne, kada Vas očekuju uspešna priznanja.

 

LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, a nečije prisustvo ili postupci mogu da Vas podignu u »ružičaste oblake«. Nema sreće bez nečije blizine i »dodira«.

 

ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

 

 

bik
POSAO
Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da Vas oštete više nego što je potrebno.

 

LJUBAV
Ako Vam je stalo da neki dogadjaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

 

ZDRAVLJE
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i više sati aktivnog odmora.

 

 

blizanci

POSAO
Situacija koja za nekog izgleda nemoguća za Vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi sreću, dobitak ili emotivno zadovoljstvo

 

LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje, ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4