DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. decembar: Strelac mora doneti važnu odluku, Bik kreće u osvajanje, Rak u velikom iskušenju..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. decembar: Strelac mora doneti važnu odluku, Bik kreće u osvajanje, Rak u velikom iskušenju..

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Današnja plenatarna energija mogla bi biti katalizator za neku duboku diskusiju između vas i partnera. Ako ste do sada izbegavali izvesne probleme koji su nastali zbog vašeg ubeđenja, onda ćete morati povesti jedan razgovor koji će sve raščistiti. Taj problem morao bi izazvati poteškoće neko vreme, zato je jako dobro da krenete da ga raščišćavate.

 

 

BIK

Ukoliko postoji savet za danas na koji biste trebali obratiti pažnju onda je to: „nemojte obećavati više nego što možete ispuniti!“. Trenutno planetarno okruženje moglo bi da vas ohrabri da krenete u osvajanje jedne osobe. Ustvari, vi jedino treba da budete ono što jeste – što je i više nego poželjno i sjajno!

 

 

BLIZANCI

Danas biste mogli uraditi nešto veoma glupo zbog ljubavi. Ukoliko ne marite baš da napravite budalu od sebe, onda je sve uredu. Ako biste radije da zadržite renome ozbiljne osobe, onda pazite kako reagujete – postarajte se da prvo razmislite pa tek onda kažete. U suprotnom biće potrebno vreme da povratite svoju kredibilnost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4