HOROSKOP ZA VIKEND: Petak je dan za rizik, subota donosi radost, a nedelja je dan za ostvarenje snova

HOROSKOP ZA VIKEND: Petak je dan za rizik, subota donosi radost, a nedelja je dan za ostvarenje snova

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Horoskop predviđa da je petak dan za veliki oprez, ali zato vam subota i nedelja donose veliku radost!

 

 

Pri kraju pozitivne nedelje, naročito povoljne za veze i odnose s drugim ljudima, u petak, 15. decembra Merkur Venera su u konjunkciji u Strelcu naglašavajući želju za zabavom i raznolikošću. Mesec u Škorpiji daje emocionalnu dubinu, a kako je u trigonu s Chironom, bićete svesni svog emocionalnog bola, naročito onog iz prošlosti.

 

To bi moglo izazvati navalu samosažaljenja, što u kombinaciji sa pozitivnim raspoloženjem zbog Merkura i Venere za posledicu može imati da “opravdavate” određeno ponašanje, na primer varanje partnera, bezobzirnost, preterivanje sa alkoholom…

 

Zato u petak treba da pripazite, naročito ako osećate bol, jer bi posledice onog što ste u stanju da učinite uzrokovale još više patnje, nevolja i nervoze, upozorava astrolog Gregory Scott.

 

subotu, na samom početku dana, Mesec ulazi u Strelca i u kvadratu je sa Neptunom u Ribama. Sunce u Strelcu u trigonu je s Uranom u Ovnu – kombinacija njihovih energija daje mnogo moći. “U subotu ćete želeti da istražite, izađete, učestvujete u slavlju i dobro se zabavite“, kaže G. Scott.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2