Kako vole: Ovan vene bez ljubavi, Lav izgara u romansi, a tek Jarci – oni su vas sposobni začarati!

Kako vole: Ovan vene bez ljubavi, Lav izgara u romansi, a tek Jarci – oni su vas sposobni začarati!

16. prosinca 2017. 0 By Admin 1

 Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage ljubav je harmonija. Spajanje umova koje je izbalansirano – ni u kom slučaju nije ekstremno i vodi do sretnih i ugodnih rezultata za obje strane.

U Vaginom staloženom, simetričnom i skladnom svijetu, ljubav se vezuje za ljepotu. Venera, vladajući planet Vage, ulijeva u ove osobe duboko ukorijenjeno poštovanje za estetiku, simetriju i sklad. Nekad ovo može predstavljati i problem za njih, jer se može dogoditi da ne uspiju shvatiti dublje značenje ljubavi.

 

Potrebno im je dosta vremena da odaberu savršenog partnera, jer žele da im partner po svemu odgovara. Pošto su šarmantne i elegantne, osobe u znaku Vage rijetko imaju problema u pronalaženju obožavatelja i partnera, ali im je, ponekad, potrebno mnogo vremena da se odluče. A za to vrijeme, dok Vage razmišljaju, potencijalni partner može otići razočaran, jer mu je dosadilo čekati.

 

Vage odmah znaju jesu li zaljubljene i uživaju u svim detaljima koji prate zaljubljenost i udvaranje.

 

Osobe u znaku Vage još uvijek trebaju naučiti da je ljepota u očima onoga koji promatra. Sklad zaljubljenih srca i kompatibilnost je važnija od izgleda. Važno je dublje značenje same ljubavi.

 

 

Škorpion

Za osobe rođene u znaku Škorpiona ljubav je žudnja za jedinstvom koja ih obuzima u potpunosti i prati ih tijekom čitavog života i utječe na njihova mišljenja i izbore. Za njih je ljubav vrhunsko osjećanje, vrijedno svake žrtve, kod njih je to osjećanje izraženo i bolje ga razumiju na jedan više fizički, tjelesni način.

 

Pomoću intimnosti oni pronalaze i razumiju nepoznato, prelaze fizičke barijere i dodiruju akorde vlastite svijesti, što ih beskrajno opčinjava. Nije ni čudo što intimnost s partnerom ima ogroman značaj u njihovom životu. To je za njih način da spoje ljudsko sa duhovnim.

 

Osobe u znaku Škorpiona još uvijek trebaju naučiti značaj toga da je ljubav davanje i predaja. Ispunjenje u ljubavi treba biti obostrano.

 

 

Strijelac

Za osobe rođene u znaku Strijelca ljubav je prava i vječna, ali i nešto što ih može zaobići i zbog toga je moraju pronaći, istražiti, povratiti i zadržati, prije nego što je zauvijek izgube.

Strelčevi su u suštini nesigurni. Njihove nesigurnosti su pažljivo zamaskirane njihovom komunikativnom, druželjubivom i iskrenom pojavom. Pošto se često plaše stvarnosti, oni traže utočište u idealiziranju, i u tome nekada znaju pretjerati.

 

Posjeduju snažan duh i volju za istraživanjem. Plaše se pogledati dublje u svoje osjećaje i zbog toga im se može dogoditi da ne iskuse potpuno ispunjenje u ljubavi. Pretjerano su obazrivi po pitanju svog prostora i slobode i zbog toga nekad mogu pomisliti da će ih ljubav sputati i vezati, a ne osloboditi. Ipak, njihovi partneri mogu puno toga naučiti iz njihovog zaraznog idealizma, optimizma i entuzijazma.

 

Osobe u znaku Strijelca u ljubavi još uvijek trebaju naučiti lekcije iz odanosti i predanosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4