DNEVNI HOROSKOP za 19. decembar: Jarac skriva osećanja, Bik ima tajni plan, Devica uživa u ljubavi…

18. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Ni danas, kao i juče, nema bitnijih dešavanja na nebu, planete ne prave značajnije aspekte, tako da vam i danas savetujemo jedan lagani ritam, odmaranje, šetnje, odlazak na jedno od kulturnih dešavanja…

 

Odaberi nešto u čemu uživate, to bar nije teško. Uz pravu osobu kraj sebe ugođaj će biti potpun. Ne zaboravite da povedete računa o svom životu, uzimajte dovoljno vitamina i minerala, jer slede sve hladniji dani i vreme gripa, te bi bilo dobro da ih dočekate spremni.

 

Prijatan utorak vam želimo.

 

ovan

POSAO
Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.

 

LJUBAV
Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

 

ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

 

 

bik

POSAO
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.

 

LJUBAV
Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

 

ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

 

 

blizanci

POSAO
Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Dajte sve od sebe da prikupite energiju, podrška će doći.

 

LJUBAV
Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

 

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4