LOME SRCA BEZ GRIŽE SAVESTI: 3 znaka koja će te OSTAVITI i ne okrenuti se- njihova OSVETA je brutalna!

LOME SRCA BEZ GRIŽE SAVESTI: 3 znaka koja će te OSTAVITI i ne okrenuti se- njihova OSVETA je brutalna!

21. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Ako povredite ili uvredite nekog od ova tri horoskopska znaka, pripremite se na brutalnu osvetu i neverovatnu hladnoću. Ovo su znakovi Zodijaka koji lome srca bez griže savesti.

 

 

Ovan

Ovan će lako povrediti ljude oko sebe zato što mu zapravo nije stalo do njih. Kad odluči da prekine kontakt, radiće ono što on želi. Uopšte neće razmišljati o ljudima koje bi mogao da povredi svojim postupcima. I tako će bivši partner osetiti na svojoj koži koliko Ovnovi mogu da budu hladni i bezosećajni.

 

Uvek možete da probate da razgovarate sa Ovnom o tome. Ali videćete njihove hladne i mrtve oči i shvatićete da ništa što kažete ne dopire do njega.

 

Ovan ne razume zašto bi se neko zbog njihovih postupaka osećao povređenim. Nemojte ni pokušavati da budete uporni kako bi mu dokazali svoju stranu.

 

Ako isprovocirate Ovna, otkrićete koliko mogu da budu okrutni i kako nemaju ni malo empatije prema ljudima koje su povredili.

 

PRORAČUNATOST

 

Devica

Device su kao drage, uvek voljne da pomognu i nikad nikoga ne bi povredile. Netačno. Device sve što rade, rade izvrsno, pa tako i povređuju druge ljude. Device su sklone osuđivanju i znaju da budu jako grube.

 

Ne vole umanjivati stvari, pogotovo probleme ili nepravde. Često se odlučuju da budu otvorene i direktne, bez obzira povredile nekog ili ne. Pogotovo kad smatraju da će na duge staze istina biti najbolji put.

 

Device tačno znaju koje dugme trebaju da pritisnu kako bi izazvale reakciju koju žele.

 

Misle da ako moraju da vam održe lekciju, najbolji način na koji ćete naučiti je ako je ta lekcija brutalna. Ako čovek povredi Devicu, vratiće im to deseterostruko, usput racionalizirajući svaki svoj potez.

 

Na kraju priče, same sebe će uveriti da će im ljudi jednog dana biti zahvalni na tome što su napravile.

 

Treba se čuvati prevarene i ljute Device jer taj bes će čoveka ostaviti krvavog i slomljenog.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2