HOROSKOP ZA VIKEND: Evo kakvu ljubav i tajne donosi Mesec u Ribama (do 25. decembra)

HOROSKOP ZA VIKEND: Evo kakvu ljubav i tajne donosi Mesec u Ribama (do 25. decembra)

22. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vreme je da sve negativno zamenite optimizmom, a evo kakva nas dešavanja očekuju za ovaj vikend po predviđanju horoskopa!

 

petak, 22. decembra Mesec je u Vodoliji i stavlja naglasak na druge ljude – te u kvadratu s Jupiterom u Škorpiji. Taj je dan “dobar za učenje od drugih ljudi”, kaže astrolog Gregory Scott.

 

To je i dobar dan da osobi u koju imamo poverenja poverimo nešto vrlo intimno, neku svoju veliku tajnu, neke teške emocije, nešto što zasad nikome nismo rekli.

 

Tajne koje se “nose sa sobom u grob” mogu nam naškoditi, zbog njih se doslovno možemo razboleti i izolovati od drugih ljudi, upozorava astrolog, ističući kako smo mi društvena bića kojima su drugi ljudi potrebni za opstanak napredovanje.

 

Poveravanjem nekome možemo se rešiti golemog tereta, otpustiti nešto pa osetiti olakšanje i povratiti svoj mir. Osim toga, u ranim jutarnjim satima sledećeg dana Merkur ponovno kreće napred, pa će i on pospešiti ovu komunikaciju.

 

To je i još jedan način da se energija transformacije iskoristi kao gorivo: uzimajući nešto negativno i rešavajući se toga, možemo nastaviti dalje sa svojim životom transformišući ga u nešto bolje.

 

Mesec u subotu prelazi u Ribe, duhovan znak sklon žrtvovanju za druge ljude, znak koji nije pun ega, nego sluša druge, daje im sebe i nastoji im služiti. Mesec opisuje kako se osećamo u duši, a njegov ulazak u Ribe idealan je upravo za dane uoči praznika, kad provodimo mnogo vremena s drugim ljudima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2