NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 24. do 31. 12.: Zeca očekuju promene, Kozi stižu burni događaji, Bivo uživa u čarima ljubavi…

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 24. do 31. 12.: Zeca očekuju promene, Kozi stižu burni događaji, Bivo uživa u čarima ljubavi…

23. prosinca 2017. 0 By Admin 1

PETAO

Ove nedelje potražite podršku za svoje ideje. Mnogi će vam rado pomoći ali morate zatražiti pomoć. Sredinom nedelje moguće je da ćete brinuti više nego obično. Organizujte se i smejte se više. Ukoliko je potrebno, pozovite prijatelja i zabavite se. Srećan period sa porodicom bi takođe mogao da vam pomogne. Tokom vikenda organizujte večeru kod vas i spremite neko novo jelo. Deca ili kućni ljubimci mogu zahtevati više vaše pažnje.

PAS

Na početku nedelje podelite svoje ideje sa dobrim prijateljem. Sredinom nedelje budite strpljivi sa nekim ko želi da se raspravlja. Vaša dobra organizacija pomoćiće oko nekih porodičnih problema. Ljudi oko vas su impresionirani vašim dobrim idejama i odgovornošću. Čak i male sugestije mogu napraviti velike promene i dati najbolje rezultate. Tokom vikenda se opustite i napunite baterije. Vreme je da sredite svoj dom.

SVINJA

Na početku nedelje bićete u prilici da ostvarite sjajne odnose na poslu. Pridružite se većini. Sredinom nedelje možete izbeći raspravu ako iskoristite svoj šarm i diplomatiju. Fokusirajte se na porodična pitanja. Popričajte ili makar razmislite o nekom problemu koju se krije ispod površine. Tokom vikenda su mogući zategnuti odnosi sa dragom osobom. Zadržite svoj osećaj za humor i ne donosite ishitreno zaključke.

Stranice: 1 2 3 4