Horoskop vaše ljubavi: Datum kada ste se smuvali OTKRIĆE kakva vas zajednička BUDUĆNOST ČEKA

Horoskop vaše ljubavi: Datum kada ste se smuvali OTKRIĆE kakva vas zajednička BUDUĆNOST ČEKA

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Jarac (22.1.- 20.1.)

Sve i da niste planirali neku ozbiljnu vezu, sa ovom začetom u vreme vladavine Sunca u na izgled hladnom Jarcu, imate sve izglede da sa partnerom ostanete zajedno do kraja života. U ovoj vezi, pod uticajem starog, dobrog Saturna, planete odgovornosti, nikada vam neće nedostajati osećanje sigurnosti i ušuškanosti, naročito ako ste predstavnica nežnijeg pola. Nema toga što će za vas dvoje biti nedostižno, jer zajedno ste uvek jači. Kada poželite da se prisetite zajedničkih uspomena, krenite sa partnerom u dužu šetnju.

 

 

Vodolija (21.1.- 19.2.)

Ukoliko je vaša veza rođena u vreme vladavine Sunca u ovom buntovnom, iznenađenjima sklonom znaku, nema toga što zajedničkim snagama nećete moći da postignete. Naravno, pod uslovom da partnera nikada ne “gušite” i ne uskraćujete mu slobodu izbora i odlučivanja, bez obzira kog ste pola. Međutim, ono što je drugima normalno, i vama i vašem partneru posle nekog vremena može postati dosadno. Jer, ne treba zaboraviti da je vaš odnos pod uticajem hirovitog Urana, planete koja simbolizuje promene i avanture.

 

 

Ribe (20.2.- 20.3.)

Ukoliko je vaša veza rođena u jednom od najromantičnijih i najemotivnijih znakova Zodijaka, imaćete priliku da sa partnerom uživate u nekom vašem zajedničkom svetu, sazdanom od snova i uživanja. Pod uticajem Neptuna, planete koja simbolizuje zanos i zaljubljenost, već prilikom prvog susreta verovatno ste osetili da jednostavno pripadate jedno drugome. Uživaćete u muzici, plesu, partnerovoj kreativnosti, a posebno zadovoljstvo predstavljaće vam romantične večere, pod svetlošću sveća, uz degustaciju omiljenog pića, verovatno vina.

 

 

Izvor: conopljanews.net

 

Stranice: 1 2 3 4