LJUBAV U 2018.! Ovnovi da se spreme za AVANTURE, Bikovi za karmičke SUSRETE, Jarca čeka VELIKA LJUBAV, a Strelca POMIRENJE SA BIVŠOM

LJUBAV U 2018.! Ovnovi da se spreme za AVANTURE, Bikovi za karmičke SUSRETE, Jarca čeka VELIKA LJUBAV, a Strelca POMIRENJE SA BIVŠOM

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Rak
Rakovima tokom 2018. godine zvezde predviđaju moguće emotivne krize, pogotovo tokom jesenjeg perioda kada je za one koji su u ozbiljnoj vezi ili braku moguć ozbiljan konflikt sa partnerom. Ipak, po svemu sudeći, u većini slučajeva sledi i izmirenje, samo je bitno da se oboje fokusirate na vaš odnos. U slučaju da se osetite suviše usamljeno u ljubavnom odnosu, važno je da razgovarate o tome sa partnerom, a nikako da se povlačite u svoju ljušturu. Na kraju ćete se možda i vi iznenaditi kada čujete drugu stranu kako se oseća, i bez obzira kakav na kraju bio ishod vaše veze ili braka, sledeća godina je vreme za iskrenost. Jedino tako na kraju zaista možete biti srećni.

 

 

Lav
Lavovima se smeši ljubavna romansa, i to sa nekim iz njihove prošlosti. Tačnije, oktobar i novembar tokom vladavine retrogradne Venere mogu biti presudni za njihovu dalju sudbinu. Uglavnom, očekujte da će 2018, što se ljubavi tiče, biti poprilično uzbudljiva godina, puna iznenađenja. Vama će to, naravno ogrovarati, jer će takva dešavanja probuditi vašu ekscentričnu prirodu, pa ćete uživati svaki put kada se nađete u centru pažnje vaše okoline. Ipak, ne dozvolite da od zagledanosti u sebe ne primetite i nekog sa kim ćete imati možda i sudbonosni susret.

 

 

Devica
Osobe u znaku Device konačno će tokom predstojeće godine sresti osobu koja deli njihove vrednosti, navike i poglede na život. Takođe, vrlo je moguće da to uopšte ne bude neko nov u njihovom životu, već da se romantične emocije probude u odnosu sa prijateljem, koji onda može poprimiti sasvim drugačiji oblik, i naposletku se pretvoriti i u ozbiljnu vezu, pa i okončati brakom. U svakom slučaju, razgovarajte o svojim osećanjima, i nemojte ih sputavati koliko god da vas iznenade. Nemojte misliti da u tome ima išta pogrešno i zapamtite da se neke stvari dešavaju sa razlogom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4