LJUBAV U 2018.! Ovnovi da se spreme za AVANTURE, Bikovi za karmičke SUSRETE, Jarca čeka VELIKA LJUBAV, a Strelca POMIRENJE SA BIVŠOM

LJUBAV U 2018.! Ovnovi da se spreme za AVANTURE, Bikovi za karmičke SUSRETE, Jarca čeka VELIKA LJUBAV, a Strelca POMIRENJE SA BIVŠOM

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vaga
Vagama se smeši vrlo zagonetna godina, što se ljubavnih odnosa tiče. Postoji mogućnost da ćete svog sadašnjeg partnera upoznati u nekom sasvim drugačijem svetlu, ali isto tako je moguće i da ćete se setiti nekih bivših ljubavi, i da će takva sećanja početi da opsedaju vaše misli. Takođe, ukoliko planirate da otputujete na neku egzotičnu destinaciju, znajte da će vam to doneti uzbudljive ljubavne avanture. Upustite se u njih i uživajte u trenutku.

 

 

Škorpija
S obzirom da su Škorpije jako senzualne i strastvene, predstojeća godina će samo pojačati tu stranu njihove ličnosti. Do izražaja će, kao nikad pre, doći vaša seksualnost, koju ne treba da sputavate. Ipak, to ne znači da neće doći i do dubljih romantičnih osećanja i stupanja u ozbiljniju vezu, ali ono što je sigurno jeste da će njen početak biti sav u znaku neobuzadnih strasti. Ipak, nemojte dozvoliti da one potpuno prevladaju vaš racio, kako biste znali da li se stvari zaista razvijaju u smeru koji vi želite, i kako se kasnije ne biste kajali zbog nekih nepromišljenosti.

 

 

Strelac
Sledi godina u kojoj će Saturn umešati prste u vaš ljubavni život – i znajte da je ona jedna od idealnijih za vaš znak kad je ostvarivanje ozbiljne ljubavne veze u pitanju. Ukoliko imate neku veliku ljubav iz prošlosti o kojoj još uvek mislite, 2018. je pogodna godina da obnovite kontakt, i možda probudite stare emocije. Potrebno je samo da budete hrabri i da se usudite da preuzmete inicijativu. Šta je najgore što može da vam se desi, zar ne?

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4