Mesečni horoskop za JANUAR 2018. godine- VODOLIJA- Stiže novac!

Mesečni horoskop za JANUAR 2018. godine- VODOLIJA- Stiže novac!

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Nova godina, a stari izazovi su i dalje aktuelni. Iako je zima pokušajte da nadolezeći period što više provodite u prirodi meditirajući o svojim željama i namerama. Priroda je najbolji lek protiv depresije i brige. Trenutno Vodolije lete visoko, što može uplašiti druge, naročito ako verujete onoj narodnoj „Ko visoko leti nisko pada“. Međutim, ostanite gde jeste, jer ćete svojim primerom nadahnuti osobe pored vas.

 

 

Sredinom meseca vas očekuju novi kontakti i nove prilike za zaradu, a vaše biće pleni pozitivnom energijom. Nemojte toliko kritikovati rođake i poznanike; umesto da druge vidite kao dobre ili loše osobe pokušajte da razmišljate da se svako od njih trudi kako najbolje ume i može. Tako se i vi ponašajte u skladu sa nadolazećim praznicima i delite sa drugima veselje i srdačnost. Skloni ste depresiji.

 

 

Vodolija januar 2018: Horoskop za posao i novčane prihode

Organizujte sastanke sa svima s kojima poslujete, nesebično delite optimizam imaćete zeleno svetlo za nove investicije. Nakon toga predstoji vam sklapanje ugovora ili će postojati usmeni dogovor, što je ya vas vrlo važno. Budite pažljivi u detaljisanju i ako vam vreme dozvoljava, odložite realizaciju posla za petnaestak dana.

 

Nemojte okolo pričati o poslovima koji su u planu, jer postoji mogućnost da vas neko sabotira. Ne plašite se kritičnih momenata, jer na kraju će ispasti sve kako treba. Sa partnerima u ovom periodu ne ulazite u otvorene sukobe, jer način na koji poslujete i sarađujete sa kolegama, izazvaće kod drugih pohvale, što će vam se na kraju višestruko isplatiti.

 

U odličnoj ste psihofizičkoj formi i delujete sigurni u sebe u susretu sa saradnicima. Način na koji obavljate posao ostavlja utisak na okolinu. To nemojte zaboraviti i iskoristitite kao svoju prednost. Moguć novčani dobitak krajem meseca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3