VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Kakva je astro situacija poslednje nedelje 2017. godine. Šta može da očekuje vaš znak, pročitajte u nastavku.

 

OVAN
Hrana
Ovnovi se polako pripremaju za novogodišnje veselje i „treniraju“ i kada je hrana, ali i kada je piće u pitanju. Ako imate u planu doček kod kuće, pogotovo ako ćete proslaviti sa voljenom osobom, onda vam predlažemo da dobro „začinite“ – neka ulazak u novu godinu bude sladak i vatren!

 

Ljubav
Ne džapajte se sa partnerom ili voljenom osobom oko novca, pogotovo ako je on vezan za doček nove godine. Samo ćete nervirati i sebe i njega. Pokušajte da nađete neki kompromis po ovim pitanjima, jer je to jedino što vas u ovoj sedmici može sprečiti da imate više nego dobar odnos sa osobom koju volite. Generalno gledano – dani ispred vas su baš fini, a vi i partner ćete dočekati ulazak u novu 2018-u u odličnom raspoloženju. Lepo se provedite i neka je sa srećom! Slobodnim Ovnovima je u polje posla ušetala jedna osoba koja ih je opčinila baš u velikoj meri. Možda je to novi kolega/koleginica ili neko sa kim ste od skora počeli da sarađujete. Ne odustajte ako odmah na početku naletite na „zid“.

 

Posao
Da, znam – krenule neke situacije koje vučete već poodavno da se rešavaju i zahuktavaju baš pred novu godinu. Nemojte da sada kukate kako vam nije do posla, jer ste već u prazničnom raspoloženju, nego hvatajte priliku i dodatno poboljšajte poslovni saldo za 2017-u. Ne možete da kažete da je godina iza vas baš loša, jer ste ostvarili mnogo toga što ste planirali. Kada uđete u narednu godinu, budite sigurni – tek ćete da se naradite. Ali, taj rad neće biti bez opipljivih rezultata. Idu vam nove poslovne ponude. Srećno!

 

Novac
Sad ste našli da se stiskate i da štedite, a celu 2017-u godinu ste manje, više proveli u prilično rastrošnom fazonu. Otvorite te novčanike, ipak je pred vama novogodišnja noć!

 

Zdravlje
Biće vam dobro, i tu ne morate da brinete. Samo nemojte da tokom dočeka konzumirate previše alkohola, jer pokazujete blagu dozu neumerenosti….

 

 

 

BIK
Hrana
Nadam se da ćete uspeti da za novogodišnje praznike negde otputujete, a ukoliko niste u prilici trenutno za tako nešto – verujem da će se vaši ukućani obradovati gozbom koju im spremate za doček. Uglavnom ćete se okrenuti nekim standardnim jelima, onim što je provereno dobro!

 

 

Ljubav
Vaš partner je sa jedne strane, nežniji nego inače i u prilično romantičnom raspoloženju, ali još uvek su kod njega povremeno vidljivi ljubomora i pokušaji da vas kontroliše. Možda vam je to ranije i smetalo, ali u ovoj nedelji ili na to nećete uopšte obraćati pažnju ili ćete umeti sa tim da se na pravi način nosite. Vaša vladarka Venera i vladar partnerskih odnosa Mars u dobrom su aspektu tokom ove sedmice, tako da je izvesno da će u vašim bitnim relacijama vladati mir, sklad i dobro raspoloženje. Nadam se da ćete se zajedno odlično provesti za doček! Slobodni Bikovi su se dosta zagrejali za nekog sa kim možda imaju razliku u godinama, ali to ni jednoj niti drugoj strani ne smeta. Vaša priča ide polako, ako baš kako valja.

 

Posao
Pred vama je jedna mirna nedelja, što će biti odlično po vas, jer nećete imati razloga da se nervirate i žurite bilo gde. Taman fin period da se zaključi 2017-a godina, da se proveri šta ste uradili, dokle ste stigli, da se svedu računi. Trenutno se osećate prilično komotno kada je poslovni segment u pitanju. Ne mogu da kažem da ste baš u potpunosti zadovoljni, ali vrlo optimistično gledate na budućnost. Postajete svesni da su neki vaši potezi iz proteklog perioda bili baš pravi i da će vam doneti rezultate kakve želite.

 

Novac
Što se finansijskog dela tiče, pa….dosta „široko“….Ne, to ne znači da ćete biti obasuti parama, već pre znači da ćete troškariti i za ono što treba i za ono što ne treba….ipak, doček je….

 

Zdravlje
Vodite računa da se negde ne okliznete i ne povredite. Takođe, ušli smo u zimu, vodite računa kako se oblačite, da se ne biste prehladili.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6