VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI
Hrana
Još uvek mi niste u potpunosti „svoji“, kao da ne možete da se skroz oporavite i „dignete“ energetski. Sad će malo raspoloženje da vam se poboljša oko nove godine, pa će i apetit i imunitet profunkcionisati kako valja. Savet – manje alkohola tokom novogodišnje noći!

 

Ljubav
Vaš vladar jeste krenuo direktnim hodom, ali još uvek postoje neke otežavajuće okolnosti kod vas, koje vam ne dozvoljavaju da se opustite na pravi način u svojim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vi grešite, nikako da se fokusirate na zaista ozbiljne stvari koje vam partner govori, ponašate se detinjasto u nekim situacijama – jednom rečju, povremeno zaista izludite voljeno vam biće. Pogotovo ako partner računa na vas u nekim stvarima, a vi obećate i posle dva minuta zaboravite….Potrudite se da za doček „ispeglate“ neke situacije i u dobrom raspoloženju uđete sa voljenom osobom u novu godinu. Slobodni Blizanci će malo i malo više i mnogo da luduju. Kakva ljubav, kakvi bakrači – samo da je zabava dobra!

 

Posao
Nema tu šta posebno da se priča – mogu da vam garantujem da ćete zaboraviti neku važnu obavezu ili da ćete potpuno smetnuti sa uma bitan sastanak. Nemojte pamtiti, jer vam je mozak sada razvučen na sto strana, zapisujte! Napravite spisak važnih stvari koje morate uraditi i gledajte da ga ne zaturite negde….I pored vaše povremene lakomislenosti i „idi mi, dođi mi“ ponašanja, i ove sedmice vam se mogu otvoriti zanimljive mogućnosti preko osobe sa kojom ste već ranije sarađivali….

 

Novac
Imali ga u velikim količinama, ili ne – trenutno ne vodite računa o novcu uopšte. Rasipate i šakom i kapom, a posle se pitate – gde nestadoše pare?

 

Zdravlje
Čuvajte grlo i pluća, jer ste u ovom periodu podložni i prehladama, ali i virusnim infekcijama. Stariji mogu imati tegoba sa varenjem – ne preterujte za doček sa teškom hranom!

 

 

RAK
Hrana
Pritegao vas nešto umor početkom ove sedmice, a ni raspoloženje vam baš nije na vrhuncu. Sada se možete malo „tešiti“ hranom, što može da dovede do toga da ne možete da se uvučete u garderobu koju ste planirali za doček….nemojte da „kipi“ na sve strane – kontrolišite apetit!

 

Ljubav
Što li ste li vi potonuli ovako, da mi je znati? Ulazite u ovu sedmicu u baš nekom čudnom raspoloženju, u velikom nezadovoljstvu i osećajem da u vašim partnerstvima ništa ne funkcioniše kako treba. U stvari, samo ste trenutno preemotivni, a kada ste takvi – onda uopšte ne gledate realno na situacije oko sebe. Nemojte da se povlačite i da se zatvarate u tišinu i neka svoja mračna raspoloženja….setite se da je doček blizu, da ćete ga provesti sa voljenom osobom i pokušajte da se malo „dignete“. Videćete da će u drugom delu sedmice situacija biti bolja….Slobodnim Rakovima neko vrlo ozbiljno nudi mogućnost za ulazak u odnos, koji ima itekako dobre predispozicije da postane trajna vrednost u vašem životu!

 

Posao
Iako će vam nešto sve biti teško da uradite tokom ove nedelje, ipak ni malo nisu loši dani ispred vas. Pokušajte samo da taj odnos sa kolegama malo regulišete, ne ide ni vama ni njima u prilog da prebacujete odgovornost jedni na druge….I da – kada su obaveze u pitanju, mislim da bi stvarno bio red da završite ono što odlažete već mesec dana. Drugi su baš po ovom pitanju imali mnogo strpljenja za vas. Nećete proći bez novih poslovnih prilika, da znate – mogućnost za saradnju i dogovor stoji….

 

Novac
Vi i novac kao da ste u svađi tokom ovog perioda. Date pare za nešto što vam ne treba, a ono što vam je najbitnije da kupite i platite – potpuno zaboravite.

 

Zdravlje
U ovoj nedelji vam imunitet može malo „klacnuti“ – zato se dobro oblačite, odmarajte, uzimajte više vitamina kroz povrće i voće….

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6