VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Hrana
Pa, šta da vam kažem – verovatno ćete novu godinu dočekati u krugu onih koji su vam najmiliji, što je super! Ono što nije super je to što ćete imati mnogo, mnogo dobar apetit….a više nego dovoljno đakonija da ga zadovolji….

 

Ljubav
Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice ulazi u konjukciju sa Saturnom – zaljubljivanja i ljubavi sa razlikom u godinama, neka sudbinska dešavanja (vau!), počeci karmičkih priča….a možda samo ono – emotivni odnos koji ima osnovu da traje i postane jako, jako ozbiljan. U svakom slučaju, vi ćete biti drugačiji nego inače – nije vam do ludovanja i dokazivanja, želite da se sredite i smirite pored nekog…pa, neka vam je sa srećom, nadam se da će vam nova ljubav obeležiti ulazak u 2018-u godinu! Što se tiče zauzetih, vi ste sada skroz ok, volite se i podržavate sa voljenom osobom i nemate nikakvih nekih posebnih problema. Najviše će vam odgovarati da se sa partnerom zavučete u kuću i uživate….

 

Posao
Stabilni ste, nemate većih poslovnih problema i uglavnom sve funkcioniše kako treba. Doduše, sam je kraj godine, pa ni nećete baš da se „lomite“ da počinjete nešto novo, već ćete pre odrađivati ono što je potrebno da završite i zaključite 2017-u. Merkur je u vašem polju komunikacije krenuo direktnim hodom, ali još uvek je u nepovoljnim pozicijama, pa baš iz tog razloga nemojte praviti neke striktne i ozbiljne dogovore, jer je vrlo moguće da će oni itekako biti podložni promenama u narednom periodu.

 

Novac
Troškovi vam rastu, ali mora se priznati i da ih prilivi prate u stopu. Uspevate čak da ostavite i po koji dinar sa strane…..skupljate za doček, jel da?

 

Zdravlje
Ove nedelje ste mirni, mirni, premirni. Došlo je vreme da možete kako treba da se odmorite i opustite i vi ćete to vreme i iskoristiti!

 

 

 

ŠKORPIJA
Hrana
Ručnu kočnicu da povučete i to obavezno što pre, da se ne biste na krofnu napravili. Ili – da dobrano pojačate tempo vežbanja i fizičkih aktivnosti. U prevodu – jedete, pa ne znate šta je dosta. A volite i da popijete nešto više alkohola…..

 

 

Ljubav
Sunce, Venera i Saturn u vašem polju kretanja, komunikacije, bliže okoline….a sve to u odličnom aspektu sa Marsom i Jupiterom u vašem znaku. Prevod? Pa zar vam je zaista potreban? Pa zar već niste ukopčali da je sve ono što je vezano za emotivni plan krenulo da se odvija ne velikom brzinom, već da jurca sto na sat? Novi ljudi, stare simpatije, osvajaju vas i vi osvajate njih, a strast na sve to samo ide uzlaznom linijom. Da vam kažem ja nešto – ako sada propustite priliku da se zaljubite do nosa i uđete u novu emotivnu priču, onda da se pokrijete ušima i da vas bude sram…..A zauzeti? Pa, zauzete baš briga za ceo svet – oni su sada u super fazi sa osobom koju vole i uživaju do koske u svakom danu i trenutku….

 

Posao
Ni po pitanju posla reč da ne zucnete, da se slučajno ne požalite! Favorizovani ste u ovom periodu, bolji ste od svih drugih znakova zajedno, i nemate pravo da kukate i da pričate kako vam nešto ne ide kako treba. Problem može da postoji jedino ako ste ga vi sami napravili, inače su okolnosti i ljudi apsolutno na vašoj strani. Bez obzira na to što je maltene sam kraj godine, vi ćete i ove nedelje uspeti da ostvarite odlične poslovne rezultate, možda i da napravite po koju novu saradnju ili ojačate postojeću….

 

Novac
I Merkur u vašem polju finansija ide direktnim hodom, donoseći pare koje ste čekali, ali i znatno oporavljajući vaš budžet. Doduše, on je i u proteklom periodu bio dobar, ali šta sad….

 

Zdravlje
I sa zdravljem – bez problema. Samo jedan savet – ne smete da budete neumreni, ni u hrani, ni u piću, ali ni u fizičkim aktivnostima – možete se povrediti….

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6