Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

26. prosinca 2017. 0 By Admin 1

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao Saturn, planeta uspeha i ambicije, posle 30 godina u vašem šestom astrološkom polju i Jupiter u Škorpiji, posle 12 godina, do 18. aprila i posle 6. septembra, donose vam uspeh na polju privatnog biznisa, naročito ako se radi o nekoj porodičnoj firmi.

 

U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca, 15. februara, trebalo bi da povedete više računa o dokumentaciji i da tačno precizirate odredbe ugovora. Od 18. marta do 18 aprila, angažujte dobrog advokata ukoliko morate da razrešite neka pravna pitanja. Pomračenja Sunca, 13. jula i 11. avgusta, mogu da vam donesu tajnu podršku osoba iz senke ili nekoga na položaju.

 

Uran, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva, sredinom maja, posle 84 godine, ulazi u polje karijere, donoseći vam nove vidove saradnje sa strancima, naročito na polju IT tehnologija i trgovine namirnicama organskog porekla. U vreme retrogradnog hoda Merkura, vladaoca vašeg polja novca, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Jupiter, 8. novembra, posle 12 godina ulazi u znak Strelca, donoseći vam podršku emotivnog ili poslovnog partnera u vezi sa nekim velikim projektom.

 

 

Ljubav U poslednjoj dekadi januara, Mars ulazi u znak Strelca, čineći vaš ljubavni život bogatijim i raznovrsnijim. U periodu od 15. maja do 7. avgusta, preko poslovnih kontakata, možete da upoznate vrlo harizmatičnu osobu čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite. Od 13. juna do 10. jula, sa Venerom u vašem znaku, bićete u centru pažnje i svi će želeti da se nađu u vašem društvu, naročito suprotni pol.

 

Tranzit Venere preko polja ljubavi, od 6. do 22. septembra, donosi vam mogućnost poznanstva sa mlađom osobom preko neke društvene mreže ili interneta. Posle 8. novembra, u vaš život može da uđe romantični umetnik ili uspešni sportista s kojim ćete ući u vezu koja može da se završi i brakom. Od sredine maja do sredine novembra, tranzit Marsa preko ćudljive Vodolije i ambicioznog Jarca, upozorava da se klonite situacija u kojima će partner želeti da dominira.

 

 

Zdravlje Obratite pažnju na zglobno-koštani sistem. Čuvajte se sportskih povreda, naročito ako ste mladi ili se profesionalno bavite sportom. Moguće su reumatske tegobe. Kontrolišite krvni pritisak, posle 8. novembra moguće su oscilacije.

 

 

 

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao Tranzit Jupitera, planete prosperiteta i kontakata sa strancima koja upravlja vašim sedmim astrološkim poljem, do 8. novembra donosi vam mogućnosti za zaradu preko advokature, PR i berzanskih poslova, trgovine nekretninama i hartijama od vrednosti. U vreme retrogradnog hoda vašeg vladaoca Merkura, simbola posla, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

 

Takođe, obratite više pažnje na ključeve, kartice, telefone, laptopove i važna dokumenta. Sredinom maja, ulaskom Urana u vaše deveto polje, otvaraju vam se mogućnosti za nove vidove saradnje sa strancima koje ćete najverovatnije uspostaviti do 6. septembra (trgovina nekretninama, hranom orgnaskog porekla i slično).

 

Konjunkcija Marsa i Saturna u polju kreativnosti od 18. marta do 18. aprila umetnicima i sportistima rođenim u drugoj dekadi donosi šansu koja se ne propušta. Oko 11. i 12. maja, možete da dobijete ponudu za učešće u nekom naučnom projektu, ukoliko se bavite naučno-istraživačkim radom, građevinarstvom ili arhitekturom.

 

 

Ljubav Tranzit Saturna preko pete astrološke kuće, posle 30 godina, do 18. aprila i posle 6. septembra, usmerava vašu pažnju na ljubavni život, proširenje porodice ili vaspitanje dece, u zavisnosti od toga u kome se životnom dobu nalazite.

 

Mladi predstavnici vašeg znaka mogu da se zaljube u osobu od koje ih deli veća razlika u godinama ili nekoga ko je prilično ambiciozan i pomalo naporan i kome će njegov posao biti na prvom mestu. Ukoliko to budete mogli da podnesete, veza će opstati, a ako ne, onda je bolje da je što pre okončate. Posle 13. avgusta, povratkom Marsa u znak Jarca, u vašem životu može da se pojavi neko ko će ostaviti snažan utisak na vas.

 

Tranzit Venere, vladaoca vašeg polja ljubavi preko Vage i Škorpije, u periodu od 6. avgusta do 2. decembra, donosi vam turbulencije na emotivnom planu, jer partner neće želeti da vam čini ustupke koje ćete vi od njega očekivati.

 

 

Zdravlje Podložnost depresivnim raspoloženjima. Trebalo bi da obratite više pažnje na srvce i krvni pritisak. Stariji predstavnici znaka mogu imati reumatske tegobe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6