Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

26. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao Prelazak Saturna preko vaše četvrte astrološke kuće, posle 30 godina, do 18. aprila i posle 6. septembra, donosi vam mogućnost da dosta steknete preko kupoprodaje nekretnina ili da pokrenete privatni biznis, a moguće je i jedno i drugo. Tranzit Jupitera preko vaše kuće novca, posle 9. septembra, donosi vam šanse da povećate svoje prihode preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 

Pre toga, moraćete da dovršite neke poslove koje ste započeli pre sedam godina, kako biste stvorili bazu za udruživanja u partnerski odnos s nekim Strelcem ili Jarcem. Posle 8. novembra, ulaskom Jupitera, planete prosperiteta i inostranstva, u vašu treću kuću, moći ćete da vidite i prve rezultate ulaganja koja ste imali u prolećnom periodu.

 

Ulazak Urana u vašu kuću finansija, sredinom maja, do 6. septembra može da vam donese novac koji vam pripada po osnovu nasledstva ili nekog drugog zakonskog puta. U vreme retrogradnog Merkura, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, izbegavajte potpisivanje ugovora i rasprave sa kolegama i saradnicima.

 

 

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u vašem znaku i Škorpiji, od 6. avgusta do 16. novembra, bićete jako popularni i omiljeni, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. Jedna od najjačih pozicija Saturna, u Jarcu, koji prelazi preko vaše kuće doma i porodice, i vas čini mnogo jačim nego ranije.

 

Partner će se naći u situaciji da mora da prihvati vaše uslove ili više nećete želeti da tolerišete njegovo ponašanje, kao što je to bio slučaj do sada. Mars, vladalac vaše kuće partnerskih odnosa i braka, ulazi u Vodoliju 16. maja, a 26. juna kreće retrogradnim hodom preko tog znaka u koji „pada“ vaša kuća ljubavi, ali je pitanje koliko ćete vi imati nerava za nekog Lava ili Strelca koji će uporno pokušavati da privuče vašu pažnju.

 

Posle 10. septembra već ćete znati na čemu ste, a još više posle 8. novembra kada možete da upoznate umetnika čiji će vas šarm oboriti s nogu.

 

 

Zdravlje Mogući su problemi sa bubrezima, mokraćnim kanalima, kožom, zubima, a kod starijih predstavnika znaka i reumatske tegobe koje će uglavnom biti posledica promene vremenskih prilika.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao Tranzit Saturna, vladaoca vašeg astrološkog polja mentalnog stanja, preko znaka Jarca u kome se već nalazi vaš vladalac Pluton, do 18. aprila i posle 6. septembra, odgovara predstavnicima vašeg znaka koji nose uniformu na radu.

 

Konjunkcija Marsa i Saturna, u periodu od 18. marta do 18. aprila, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost napredovanja u karijeri, ukoliko radite u nekoj instituciji zatvorenog tipa, vojsci, policiji i sl. Ako se bavite intelektualnim radom, pisanjem, komponovanjem, slikanjem, arhitekturom, sredinom maja, bićete u mogućnosti da se predstavite u nekom novom svetlu, sa novim delima ili nekim novim pristupom rešavanja problema stanovanja primenjenim u praksi.

 

Posle 8. novembra, Jupiter, simbol prosperiteta, ekspanzije i kontakata sa strancima, ulazi u vaše astrološko polje novca, donoseći vam mogućnosti za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 

 

Ljubav Od 18. februara do 20. marta, Sunce prelazi preko vašeg astrološkog polja ljubavi, donoseći vam mogućnost poznanstva sa nekom uglednom i uticajnom osobom preko neke društvene mreže ili interneta. Ulaskom Urana, simbola budućnosti u astrološko polje partnerskih odnosa, 15. maja, posle 84 godine, u vaš život može da uđe osoba sa kojom ćete ući u veoma strastvenu vezu koja može da se završi i brakom.

 

Jupiter u vašem astrološkom polju ličnosti, zajedno sa planetom ljubavi, posle 23. oktobra, čini vas magnetom za suprotni pol, tako da ćete se teško odbraniti od udvarača, ukoliko ste dama. Muški predstavnici vašeg znaka, od 17. marta do 10. septembra će „žariti i paliti“ zahvaljujući prvenstveno svojoj harizmi i šarmu.

 

Sa Venerom, planetom ljubavi i novca u vašem znaku, od 9. septembra do 2. decembra, bićete omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Tranzit vašeg vladaoca Marsa, planete seksualnosti, preko znaka Riba, posle 15. novembra, donosi vam susret sa umetnikom ili sportistom, sa kojim ćete najverovatnije ući u tajnu ili paralelnu vezu.

 

 

Zdravlje Sredinom maja trebalo bi da obratite pažnju na zdravlje reproduktivnih organa, a u septembru na mokraćne puteve. Moguće su zdravstvene tegobe sa zglobovima. Posetite zubara.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6