Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

26. prosinca 2017. 0 By Admin 1

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Posao Prelazak Saturna preko vaše druge astrološke kuće donosi vam više obaveza na poslu, ali i više mogućnosti za povećanje zarade preko kupoprodaje nekretnina, naročito ako ste privatnik. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, trebalo bi da se okrenete novim tehnologijama koje bi mogle da vam olakšaju svakodnevne poslove, što će naročito doći do izražaja posle 15. maja kada Uran, posle 84 godine, bude ušao u znak Bika u kome ostaje do 6. septembra. Period od 10. jula do kraja oktobra povoljan je za ulaganje novca u stambeni ili poslovni prostor, jer bi vam se ta investicija kasnije višestruko isplatila.

 

Ulaskom vašeg vladaoca Jupitera u vaš znak, 8. novembra, Strelčevi koji se bave zanimanjima koja imaju veze sa češćim putovanjima, turizmom, osiguranjem, marketingom, mogu dosta da profitiraju. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i podizanje kredita u vreme retrogradnog Merkura, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra. Takođe, obratite više pažnje na važna dokumenta, ugovore, kartice, ključeve, telefone, laptopove.

 

Aspekti Plutona, simbola velikog bogatstva i moći, koji prelazi preko vašeg polja posla, do 22. aprila i posle 1. oktobra, donose vam nove izvore prihoda.

 

 

Ljubav Posle 26. januara, Mars, simbol akcije i seksualnosti u vašem astrološkom polju ličnosti, čini vas atraktivnijim i privlačnijim za suprotni pol, ukoliko ste muškarac. Pozicije planeta koje upravljaju vašim poljem partnerskih odnosa, Merkura, utiču na promene raspoloženja vašeg partnera, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

 

U periodu od 29. maja do 12. juna, Merkur prelazi preko Blizanaca, donoseći vam nove kontakte i poznanstva, ako ste slobodni. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, od 24. aprila do 19. maja, kada Venera tranzitira preko vašeg polja ljubavi, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe, pa je moguć i ulazak u paralelnu vezu. Pazite šta kome pričate, da ne dođe do skandala u javnosti.

 

 

Zdravlje Prelazak Jupitera preko vašeg 12. polja i vašeg znaka, opominje da bi trebalo da proverite stanje krvnih sudova i jetre. Kontrolišite krvni pritisak. Posle 8. novembra, bilo bi poželjno da smanjite obroke ili da promenite režim ishrane.

 

 

 

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao Vaš vladalac Saturn, planeta ambicije i zrelosti, odgovornosti i discipline, posle 30 godina u vašem znaku, otvara vam velike mogućnosti na poslovnom planu, pre svega, proširenje ili obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Budući da Saturn u direktnom hodu obrazuje trigon sa Uranom, planetom koja simbolizuje napredak i nove tehnologije, do 18. aprila i posle 6. septembra, svakako bi trebalo da iskoristite brojne šanse na poslovnom planu. Preko vaše 11. astrološke kuće, pored Jupitera, do 26. januara prelazi i Mars koji simbolizuje dinamične, preduzimljive osobe koje su spremne da vam pruže podršku u svakom pogledu.

 

Ulaskom Urana, planete koja takođe upravlja vašim znakom i vašom astrološkom kućom posla i novca, posle 84 godine, u znak Bika, posle 15. maja možete da dobijete ponude za nove projekte i poslovne aranžmane naročito ukoliko se bavite intelektualnim radom, umetnošću, muzikom, posebno komponovanjem, ali i politikom, pravima, advokaturom, radom u medijima.

 

Posle 8. novembra, ulaskom Jupitera, planete prosperiteta u vašu 12. kuću, veće su šanse da mlađi predstavnici vašeg znaka dobiju stipendiju ili šansu za stručno usavršavanje u inostranstvu.

 

 

Ljubav U vreme pomračenja Meseca, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, 31. januara i 27. jula, možete da uđete u vezu sa osobom koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Posle 6. septembra, Uran, vladalac vaše kuće ljubavi, vraća se u znak Ovna, donoseći vam mogućnost susreta sa starom simpatijom.

 

Tranzit Venere preko Vodolije, od 18. januara do 10. februara, u vaš život može da dovede interesantnu osobu koju ćete upoznati preko neke društvene mreže ili interneta. Od 21. juna do 22. jula, bićete u prilici da više izlazite i družite se sa interesantnim osobama koje će vam imponovati. U vreme pomračenja Sunca, vladaoca vaše kuće strasti, 15. februara, 13. jula i 11. avgusta, očekuju vas uzbudljivi zajednički trenuci sa atraktivnom, mlađom osobom.

 

 

Zdravlje Trebalo bi da obratite više pažnje na zglobno-koštani sistem i zube. Kontrolišite krvnu sliku. Više šetajte. Rekreirajte se. Ako ste u mogućnosti, provedite odmor na nekoj planini.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6