Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

27. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Siječanj 2018. godine je pod utjecajem Mars – Jupiter konjunkcije iz Škorpiona. Konjunkcija će se oformiti 7. siječnja, ali utjecaj te konjunkcije počinje se osjećati već u zadnjoj dekadi prosinca 2017. godine. Konjunkcija će djelovati sve dok Mars ne izađe iz Škorpiona, 26. siječnja.

 

Mars i Jupiter su puni energije i optimistični i zato ova kombinacija može biti jako motivirajuća i može voditi prema divljim aktivnostima, ali i prema raspravama, uznemirenosti, pretjerivanju, nezgodama i nasilju. Postoji mogućnost manifestacije navedenog u: pravnom i vjerskom sustavu, obrazovanju, vojsci, proizvodnji, u policijskoj i vatrogasnoj službi.

 

Na privatnom planu, energija Mars – Jupiter konjunkcije mora biti usmjerena prema raznim aktivnostima, ali dobro koordiniranim i s jasnom svrhom, inače se vrlo lako može pretvoriti u nasilje, nedisciplinu, aroganciju, nepromišljene ideje, sukobe i nezgode.

 

Prvih dana siječnja 2018. godine Uran nastavlja direktnim hodom, nakon što je bio retrogradan pet mjeseci (baš poput Plutona i Neptuna, Uran je retrogradan pet mjeseci svake godine). Uran je spora planeta i tijekom siječnja ne mijenja svoj položaj. Spore planete imaju veću moć i mogu se ponašati neuobičajeno.

 

Uran je dinamičan, uzbudljiv, progresivan, voli moderno, ali njegovo djelovanje može donijeti neočekivane preokrete i nagle događaje, teži osamostaljivanju i neovisnosti. Uran je sada u Ovnu, znaku koji je dinamičan i potencijalno eksplozivan i nasilan.

 

Istovremeno, puno toga se događa u Jarcu. Tu borave Pluton i Saturn, dosta dugo vremena i pridružuju im se Sunce i Venera (kroz prve dvije dekade) i Merkur (kroz druge dvije dekade).

 

U siječnju Sunce i Venera prave konjunkciju s Plutonom, a Merkur pravi konjunkciju sa Saturnom i Plutonom. Sve što će se događati u Jarcu odredit će način na koji će se donositi odluke i razne stvari. Stvari će se pogurati, ali na pažljiv način, akcije će biti na temelju pomno razvijene strategije s dugoročnim ciljevima.

 

Imajmo na umu krutu suštinu Jarca, njegovu tvrdoglavost, ukorijenjenu potrebu za kontrolom, strahove i oklijevanja. Škorpion (u kojem imamo Mars – Jupiter konjunkciju) također nije fleksibilan i ima svoje strahove, opsesije i nepopustljive ideje.

 

To znači da smo suočeni s kontradiktornim manifestacijama: s jedne strane, hiperaktivne i nesputane koje dolaze od Mars – Jupiter konjunkcije i statičnog Urana iz Ovna, a s druge strane, stisnute, sumnjičave, nepopustljive, one koje se opiru promjenama, a dolaze od Jarca i Škorpiona. Ukratko rečeno, svjedočit ćemo borbi suprotnosti impresivnih sila.

 

Siječanj ima neke destruktivne događaje, ali i ogroman potencijal za ostvarenje uspjeha koji će najviše koristiti odlučnima, predanima, odvažnima i upornima.

 

Na kraju, ali ne i posljednje, pomrčina Mjeseca u Lavu dogodit će se 31. siječnja i može donijeti neočekivane ili neobične događaje, pozitivne ili negativne prirode.

 

 

Utjecaj pomrčine Mjeseca na svaki znak – glavne teme:

Ovan: ljubav, djeca, pustolovina, rizik, nagađanja, kreativnost, vrijeme odmora, zabava i uživanje, sport

Bik: kuća, dom, imovina, naslijeđe ili dugoročna dobra, obitelj, roditelji, prošlost

Blizanci: intelekt, informacije, komunikacija, pregovori, ulaganja, dokumenti, bilješke, putovanja, vozila, sestre i braća, susjedi

Rak: novac i imovina, prihod, troškovi, ušteđevina, profit, osjećaj vrijednosti

Lav: tijelo, izgled, konstitucija, vitalnost, temperament, život općenito

Djevica: tajna djelovanja, okultne mogućnosti (podrška iza scene, providnost, sudbina), skrivene opasnosti (neprijatelji, bolesti)

Vaga: zajednica, grupe, društvo, popularnost, prijatelji, zaštitnici, nade i projekti

Škorpion: društveni status, ugled, karijera, prestiž, uspjeh, nagrade, nadređeni, autoriteti

Strijelac: duga putovanja, veze s osobama iz inozemstva, inozemstvo, internet, istraživanja, kulture, duhovnost

Jarac: posao i ulaganja, naslijeđe, darovi, sponzorstva, neprofitabilni fondovi, pozajmice

Vodenjak: ljubavni život, brak, parovi, suradnje, ugovori, suparnici, sukobi

Ribe: rad i obaveze, podređeni, zdravlje, higijena, kućni ljubimci

 

 

Ljubav u siječnju

OVAN 

Tijekom prve dvije dekade siječnja 2018. godine Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u kući karijere i društvenog statusa. Ovaj položaj Venere donosi izbirljivost kada se radi o odnosima i više pažnje ćete posvećivati ljudima koje smatrate vrijednim vaše pažnje, divljenja i koji su situirani iz hijerarhijskog kuta gledišta ili koji vam mogu pomoći da napredujete prema svojim ciljevima. Postoje poveznice s nadređenima, službenicima ili popularnosti. Konjunkcija Venere sa Suncem i Plutonom govori o situacijama s posebnim značenjem, potencijalno napetim, koje će zahtijevati donošenje odluka. Mars, vladar Ovna, u konjunkciji je s Jupiterom, a to govori o velikoj fizičkoj snazi i ogromnoj moći. Pomrčina Mjeseca, isto tako, naglašava ogromnu moć krajem mjeseca.

 

 

BIK 

Mars i Jupiter i dalje utječu na vaše osjećaje tijekom siječnja 2018. godine, posebno u prvom dijelu mjeseca, ali će raspon osjećaja varirati tijekom cijelog mjeseca. Obje planete su energične i poduzetne i zato možete očekivati buran ljubavni život, začinjen strašću i lijepim gestama. S druge strane, možda se nećete izražavati na očigled, ali će možda vama netko strastveno pokazivati pažnju. Ovakav sklop planeta povoljan je za pustolovine, ali i za one parove koji imaju zajedničke aktivnosti i ciljeve, koji zahtijevaju hrabro djelovanje i to na širokoj paleti mogućih planova. Ovo je uzbudljivo vrijeme, ali malo opreza nije naodmet.

 

 

BLIZANCI 

Tijekom prve dekade siječnja 2018. godine Merkur, vladar Blizanaca, i dalje se nalazi u kući parova Blizanaca. Ovo je kraj ciklusa koji je započeo u studenom i koji vas je trebao podučiti važne lekcije u vašem ljubavnom životu. Za neke, ovo je kraj ekstremnih akcija u ljubavnom životu. Uživajte, sada će stvari biti puno jednostavnije i usmjerenije prema željenom pravcu. Povremeno se može činiti da se stvari prebrzo odvijaju, ali razlog tome je konjunkcija Jupitera, vladara kuće parova Blizanca, s nestrpljivim Marsom. Druga dekada mjeseca je opuštenija, a treća usmjerena prema intelektualnim, kulturološkim ili duhovnim ciljevima. Nemojte se iznenaditi ako vam se dogoditi romansa na putovanju ili ako uđete u vezu na daljinu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4