Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

27. prosinca 2017. 0 By Admin 1

RAK 

Nećete upasti u ovakav period često! Uz Mars i Jupiter u kući ljubavi i strasti, tijekom siječnja 2018. godine, ljubavna moć Rakova doseže nove visine i želja za romantičnim iskustvima je toliko jaka da privlači prilike u ljubavnom životu. Ako ih i ne privučete, tražiti i isprovocirat ćete ih. Moć vaše strasti je nezaustavljiva, osjećaji i senzacije u tijelu su snažni, iskre frcaju na sve strane. Istovremeno kuća parova Raka je goruća i kroz nju prolaze Sunce, senzualna Venera, Mars, Pluton i mudar Saturn koji se jako trudi održati nekakav red i koji vas podsjeća na obaveze. Sve u svemu, siječanj je značajan mjesec u kojem ćete dobiti veliki zalogaj.

 

 

LAV 

Siječanj 2018. godine usmjerit će vašu pažnju prema praktičnim pitanjima u životu više nego na ljubavni život. Ipak, to ne znači da ne može biti i drugačije kombinacije. Zato što su Venera, planeta ljubavi i Saturn, vladar kuće parova Lava u kući posla Lava, mogli bi ući u vezu s nekim s kime radite ili koga upoznate preko posla. Mogli bi upoznati nekog pri obavljanju poslova ili kroz zajednički rad na projektu. S druge strane, zbog toga što je Jupiter, vladar kuće ljubavi i djece, u kući doma, zajedno sa Marsom, moguće je da ćete vi ili voljena osoba prolaziti kroz određene drame i poteškoće vezano za dom, roditelje, obitelj ili djecu.

 

 

DJEVICA 

Siječanj 2018. godine je poseban mjesec zato što sada možete nadrasti sve barijere, blokade, strahove, ograničenja i udisati puninu ljubavi punim plućima. Kroz kuću Djevice tijekom siječnja prolazi ni manje ni više, nego pet planeta: goruće Sunce, Merkur (vladar Djevice), Venera (planeta ljubavi), intenzivan i strastven Pluton (vladar kuće o kojoj govorimo). Sve ove planete pojačavaju vaše romantične potrebe i želje i donose snažan ljubavni i seksualni naboj atmosfere. Povrh svega, Jupiter, vladar kuće parova Djevice, zajedno je s vatrenim Marsom i zato Djevice, oprezno, jer bi stvari mogle postati divlje!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4