Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

27. prosinca 2017. 0 By Admin 1

JARAC 

S Venerom u Jarcu, prve dvije dekade siječnja su povoljne za ljubav, uživanje i harmoniju. Venera vam donosi senzualnost, ljupkost i snagu zavođenja. Vaše prisustvo je ugodnije i poželjnije. Atraktivniji ste i imat ćete više dobiti kroz razne situacije koje će vam olakšati odnose s drugima i pojavit će se neki novi osjećaji. Vašim ljubavnim životom vladat će brižnost, razumijevanje i optimizam. Zbog prisustva Venere u Jarcu, ali i zbog Mars – Jupiter konjunkcije u vašoj 11. kući, siječanj je mjesec u kojem ćete se družiti više i kretati se u širem krugu ljudi. Veće su šanse da upoznate novu ljubav ili da se dobro zabavite s voljenom osobom.

 

 

VODENJAK 

Prve dvije dekade siječnja 2018. godine baš se i ne ističu. Događanja neće biti, čak bi se mogli osjećati ravnodušno i kao da tražite utočište. Može doći do udaljavanja ili razočaranja, posebno u drugoj dekadi. Ako tako stvari stoje, komunikacija može poboljšati sve. Treća dekada je sretna: Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodenjaka i Sunce, vladar kuće parova Vodenjaka. Sada je klima totalno drugačija, puna optimizma i senzualnosti. Igre koje će parovi zaigrati su brižnost, nježnost, vedrina i dobro razumijevanje. U zadnjem dijelu mjeseca imat ćete veliku moć zavođenja, očekujte povoljne okolnosti. Ako tražite sreću, naći ćete je.

 

 

RIBE 

Merkur, vladar kuće parova Riba je u kući karijere u prvoj dekadi siječnja 2017. godine i njegov dugačak boravak u ovom području je pri kraju. Sada harmonizira emotivni i profesionalni život. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u vašoj 11. kući kroz prve dvije dekade, nagovještava sreću, ispunjavanje nada i mogućnost sjajnog provoda u društvu voljene osobe, u širokom društvenom krugu ili ćete upoznati nekog novog na javnom događaju, grupnom druženju i slično. U vašoj 11. kući nalazi se i Merkur kroz zadnje dvije dekade siječnja i potvrđuje ove mogućnosti. Neke prepreke ćete morati prijeći sredinom mjeseca.

 

 

tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3 4