Mesečni horoskop za JANUAR 2018. godine- ŠKORPIJA- Tajna veza, ljubomora!

Mesečni horoskop za JANUAR 2018. godine- ŠKORPIJA- Tajna veza, ljubomora!

28. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Nastupio je period kada bi trebalo da sredite situaciju u svom ličnom životu, ali i finansijsku situaciju, ljubavni život i odnose u porodici. Uspesi su tu nadohvat ruke, a njih ćete osigurati samo ako udružite svoje snage sa partnerima i pružite im poverenje u potpunosti.

 

Uživaćete sa duhovitim Ovnom i posesivnim Strelcem. Ipak, najbolja situacija vas očekuje na emotivnom planu i u odnosu sa bližnjima. Pojedine osobe bude vaše interesovanje i rasplamsavaju vaše emocije. Budite oprezni! Ne ulazite u vezu sa osobom koja nije slobodna. Vodite računa o kičmi i stopalima.

 

Možete očekivati unapređenje ako se bavite berzanskim poslovanjem. Sve polako dolazi na svoje mesto, te je preporuka da budete strpljivi. Imate dobru saradnju sa zemljanim znacima, ali savet tražite od osoba rođenih u vatrenom znaku.

 

 

Škorpija januar 2018: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas. Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.

 

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas. Partner je ljubomoran, te se pripazite. Savet je da se u ovom mesecu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3