DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Vodoliji će neko oduzeti dah, Rak ima tajnog obožavaoca, Devici prošlost kuca na vrata..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Vodoliji će neko oduzeti dah, Rak ima tajnog obožavaoca, Devici prošlost kuca na vrata..

30. prosinca 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Ukoliko ste u vezi, vaša situacija nije nimalo jednostavna. Vi svakako imate intenzivne emocije jedno prema drugom, ali vaši odnosi su sve, samo ne harmonični. Najbitnije je da koliko danas shvatite da ćete imati mnogo stresa ako ne naučite da budete diplomata u ljubavi. Odvojite neko vreme i dobro razmislite šta vam je činiti.

BIK

Danas ste nervozniji nego inače kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako osećate bilo kakav pritisak od strane partera ili ukoliko nije spreman da se prilagodi vašem tempu života, vreme je da se preispitate šta vi zapravo želite od vaše veze. Možete biti inicijator razgovora, ukoliko mislite da nešto može da se promeni, samo bez burnih reakcija.

BLIZANCI

Ukoliko ste u poslednje vreme zaboravljali na želje i potrebe partnera ili naprosto niste imali dovoljno vremena, grešku možete da ispravite poklonom ili komplimentima. Ako imate želju da veče provedete u krugu prijatelja, ne bi bilo loše da to ostavite za neki drugi dan. Umesto toga, posvetite se voljenoj osobi u potpunosti – ne bi bilo loše da napravite romantičnu večeru.
 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4