Na raskrsnici DVE godine PODZNAK vam određuje SUDBINU! Evo šta su vam zvezde spremile do 7. januara!

Na raskrsnici DVE godine PODZNAK vam određuje SUDBINU! Evo šta su vam zvezde spremile do 7. januara!

30. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Nedeljni horoskop za podznake: Nalazimo se na raskrsnici, na kraju jedne godine i dočeku naredne. Spojiće se ono prošlo i ono buduće. Ostavićemo iza sebe sve što nije ispunjavalo tajne želje našeg srca, i krenućemo u susret onome što će ježiti kožu, što će nas izazivati da zakoračimo u nepoznato i menjati naše živote na jedan magičan način.

 

 

Tranzitna Venera je u Jarcu i obrazovaće aspekt sekstila sa tranzitnim Neptunom u Ribama (egzaktno 3. januara). Očekuje nas i pun Mesec u Raku, 2. januara. Tranzitno Sunce u Jarcu tada će obrazovati aspekt sekstila sa tranzitnim Neptunom u Ribama, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Najveće promene možete očekivati u krugu porodice. Čućete neke lepe vesti, za nečiju veridbu ili trudnoću. Neko će kupovati nešto za svoj dom. Takođe, uspeh vas očekuje i na poslovnom planu. Ali svoje poslovne planove, ciljeve i ideje čuvajte za sebe. Neko bi mogao to da iskoristi protiv vas. Neko od vas će realizovati putovanje o kojem već dugo razmišlja. Dobićete lepe poklone, ali ćete i vi obradovati one koje najviše volite.

 

 

Podznak Bik

Sledi vam period kada ćete češće putovati na kraće relacije. U posetu porodici, ili će neko iz porodice doći kod vas. Mnogi će se posvetiti dovršavanju nekih obaveza koje ne mogu da se odlože. Nekoga očekuje zanimljivo putovanje sa prijateljima. Svakako, dani pred vama biće ispunjeni, kako obavezama, tako i susretima sa onima koje volite. Uspećete da se organizujete tako da niko ne oseti da ste ga zapostavili.

 

 

 

Podznak Blizanci

Naredni dani doneće poboljšanje novčane situacije. Neko će dobiti neki zaostali novac, neko će biti novčano nagrađen za neki svoj trud i rad. Svakako da ćete dosta i trošiti u narednom periodu, najviše na poklone za porodicu. Na poslu ćete prolaziti kroz izazovan period. Dosta je stresa oko vas, napetosti i rokova koji pritiskaju. Neko od prijatelja želeće da vam pomogne. Potreban vam je odmor.

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4