Izaberi dva čovječuljka- Jedan predstavlja SADAŠNJOST, a drugi TVOJU BUDUĆNOST

Izaberi dva čovječuljka- Jedan predstavlja SADAŠNJOST, a drugi TVOJU BUDUĆNOST

31. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Test pomaže odrediti realno i željeno emocionalno stanje te društveni status čovjeka. Treba odabrati dva čovječuljka, prvog u kojem se prepoznajete, a drugog kakvi želite postati

 

Kreator ovog testa je poznati britanski psiholog Pip Wilson, a napravio ga je za učenike osnovnih škola kako bi se vidjelo koliko su napredovali u prve tri godine školovanja. Kasnije se ispostavilo da je odličan i za procjenu odraslih. Test pomaže odrediti realno i željeno emocionalno stanje, a do određene mjere i društveni status čovjeka.

 

Svaki čovječuljak na ovoj slici je u nekom različitom raspoloženju i ima drugačiji položaj na stablu. Prvo tražite onog koji vam najviše sliči, u kojem se prepoznajete. Potom potražite onog kojem želite nalikovati. Objašnjenja svakog čovječuljka su ispod slike, pod brojem koji je na svakom od njih.

 

Objašnjenje – ako se broj odnosi na čovječuljka kojeg ste prvog izabarali (koji vam najviše sliči), tad to govori kakvi ste, a ako je u pitanju drugi, tad želite postati takvi. Ukoliko ste u oba slučaja izabrali istog,  zadovoljni sobom i ništa ne bi mijenjali.

 

 

Pronađite se:

  • Čovječuljci pod brojevima 1, 3, 6 ili 7 pokazuju odlučnog čovjeka koji ne strahuje od poteškoća ili prepreka u životu.

 

  • Oni pod brojevima 2, 11, 12, 18, ili 19 ukazuju na simpatičnog čovjeka koji je uvijek tu kad ga prijatelji trebaju.

 

  • Izbor slike 4 opisuje uporanog čovjeka koji želi postići uspjeh bez gnjavaže s prevladavanjem poteškoća.

 

  • Broj 5 pokazuje nekoga tko je često umoran i osjeća se slabo, s malo energije za život.

 

  • Čovječuljak s brojem 9 pokazuje kako se radi o veselom, zabavnom i dragom čovjeku.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2