VELIKI HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU U GODINI: Bikovi neobuzdano flertuju, Ribama stiže novac, Ovan započinje ljubavnu priču…

VELIKI HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU U GODINI: Bikovi neobuzdano flertuju, Ribama stiže novac, Ovan započinje ljubavnu priču…

31. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Stiže 2018. A kakva je prva nedelja Nove godine za horoskopske znake, saznajte.

 

 

OVAN

Hrana

Bilo bi fino da tokom ovih prazničnih dana izbegavate preterano kaloričnu hranu, pogotovo što ćete biti u jednom od vaših “neumerenih“ raspoloženja, pa itekako možete preterati. Odmorite želudac povremeno nekom supicom ili kuvanim povrćem.

 

 

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju doma I porodice početkom ove sedmice doneće prvenstveno dobro raspoloženje i veću povezanost onim Ovnovima koji su u stabilnim emotivnim relacijama. Uživaćete zajednički u danima ispunjenim mirom I ljubavlju. No, kod onih pripadnika ovog znaka koji imaju problema u odnosu sa partnerom, ovaj pun Mesec može označiti porast netrpeljivosti I sklonost raspravama.

 

Slobodni Ovnovi su u specifičnom raspoloženju I kao da osećaju da je ljubav tu, blizu njih. Ove nedelje, preko posla ili preko nekog društvenog dešavanja možete upoznati osobu koja će vam aktivirati leptiriće u stomaku. Ovo bi mogao biti početak jedne slatke ljubavne priče….

 

 

Posao

Ovnovima je tokom ove sedmice naglašeno polje karijere lepim tranzitima Venere I Sunca, što će I doneti veliku usmerenost na poslovni segment. iako ćete jedan deo ove radne nedelje morati da provedete u rešavanju pitanja koja su vam manje važna – neke zaostale obaveze, papirologija I tako dalje….ipak ćete uspeti da ugrabite I dovoljno vremena da biste ostvarili neke jake kontakte sa važnim poslovnim partnerima. Nedelja pred vama obećava pokretanje novih saradnji I projekata.

 

 

Novac

Troškovi su dosta pojačani, što nije ni čudo obzirom da je vreme praznika. Što se priliva tiče – pa, dosta promenljivo….

 

 

Zdravlje

Mlađi Ovnovi su u odličnoj formi, ali bi ipak trebali da se potrude da ojačaju imunitet što više. Starijima – manji reumatski problemi.

 

 

 

BIK

Hrana

Iako su praznici, a uz praznike ide I praznična trpeza  – vi ste trenutno vrlo raspoloženi da vodite računa o tome šta I koliko jedete. Najviše će vam prijati “od svega po malo” varijanta. Trudićete se da obroci budu hranljivi, ali ne obilni.

 

 

Ljubav

Svesni ste itekako utiska koji ostavljate na one oko vas I maksimalno ćete uživati u flertovanju I slatkoj igri zavođenja kojoj se u ovom periodu od srca prepuštate. Da, jeste zainteresovani za emotivnu vezu, ali ne želite da srljate, već hoćete da dobro sagledate ko je osoba koja je preko puta vas. Sigurno je da ste nekim blago rečeno, fascinirani I opijeni, ali nemate nameru da žurite….puštate da se situacija između vas dvoje razvija polako….

 

Oni koji su u emotivnim vezama I brakovima ove nedelje će imati vrlo kvalitetnu I komunikaciju I odnos sa voljenom osobom. Dobro, hoćete povremeno biti nervozni, to stoji – ali čak I ako se vi I partner povremeno “čačnete” kroz neku raspravu, to neće uticati na vaš odnos.

 

 

Posao

Bikovima je trenutno naglašeno sve ono što je vezano za poslovna partnerstva, za inostranstvo I planove, ali I za kratka putovanja I dogovore. Očigledno je da vi nećete sedeti skrštenih ruku, već da ćete I ove sedmice biti jako aktivni, pokušavajući da pokrenete neke projekte ili dogovore koji su vam od velike važnosti. Ukoliko vam se u ovom periodu otvori mogućnost dodatnog obrazovanja kroz kurseve ili učenje jezika – svakako prihvatite, to će vam itekako biti potrebno za posao u budućnosti….

 

 

Novac

Nešto više troškarite u ovom periodu….koliko god gledali da “stisnete” novčanik, ispada da ga uvek ispraznite….no, dobro – praznici su, opustite se malo….

 

 

Zdravlje

Stariji Bikovi bi trebali da više pažnje obrate na rekreaciju I kondiciju. Kod mlađih pripadnika znaka – sklonost prehladama I problemima sa grlom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6