VELIKI HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU U GODINI: Bikovi neobuzdano flertuju, Ribama stiže novac, Ovan započinje ljubavnu priču…

VELIKI HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU U GODINI: Bikovi neobuzdano flertuju, Ribama stiže novac, Ovan započinje ljubavnu priču…

31. prosinca 2017. 0 By Admin 1

LAV

Hrana

Koliko god čuvali svoju liniju, u ovom periodu vam je potrebna nešto kaloričnija ishrana, ali izbegavajte slatkiše. Potrebni su vam protein – meso, jaja. Takođe, mlečni proizvodi – naročito mladi sir I kiselo mleko. Povrće nemojte izbegavati….

 

 

Ljubav

Vi I emotivni ili bračni partner u novu 2018-u godinu ulazite u dobrom raspoloženju I skladnom odnosu I trebali biste da se potrudite da to I na dalje tako ostane. Evidentno je da vi preko poslovnog segmenta imate sada neka iskušenja, neko od kolega ili koleginica se mota oko vas I jasno vam stavlja do znanja da je zainteresovan, ali vi negde ipak kočite ovu situaciju, svesni da vam može doneti samo gomilu problema.

 

Slobodni Lavovi su itekako svesni uticaja koji trenutno imaju na suprotni pol I prosto uživate u dešavanjima I u pokušajima suprotnog pola da vas osvoji. Trenutno postoje pokušaji I nekog iz vaše prošlosti da ponovo ostvari kontakt sa vama, ali vi ne reagujete nešto naročito…..

 

 

Posao

Lavovima koji imaju privatne poslove ovo je dosta profitabilna nedelja, u kojoj bi mogli I zaraditi, ali I napraviti neke nove dogovore I saradnje. Generalno gledano – nešto sporiji ritam dešavanja I veća količina obaveza, pogotovo onih nezavršenih, iz protekle godine.  Poslovna svakodnevica će vas umarati, ali svesni ste da neke stvari morate privesti kraju. Odnos sa kolegama je stabilan I jedni drugima u ovoj nedelji možete biti pri ruci. U ovoj nedelji dobijate informacije koje već prilično dugo čekate.

 

 

Novac

Trebali biste da više kontrolišete svoje troškove, jer je evidentno da ste se pomalo raspustili. Prilivi su u ovoj nedelji dosta promenljivi.

 

 

Zdravlje

Mlađi Lavovi bi ozbiljno trebali da razmisle da se odreknu nekih lošijih navika I krenu sa zdravim načinom života. Kod starijih pripadnika ovog znaka sve ono što je vezano za kosti I zglobove može se aktivirati, pogotovo ako ste hronični bolesnik.

 

 

 

DEVICA

Hrana

Vašem imunitetu u ovim hladnim danima bi baš prijalo više čajeva I citrusa – naročito limuna, mandarina. Takođe – sveže povrće vam je neophodno – najbolje šargarepa, cvekla, crveni kupus, kao I kaloričniji mlečni proizvodi – pavlaka, punomasni sirevi.

 

 

Ljubav

Sa ovako lepo naglašenim poljem ljubavi, slobodne Device zaista ne bi trebale da imaju problema da uđu u jednu novu emotivnu priču. Od vas sada sve zavisi – potrebno je da date pravi signal da bi druga osoba mogla da se pokrene prema vama. Priče u koje u ovom periodu uđete itekako obećavaju da će biti em jako strasne i emotivne, em trajnog karaktera.

 

Sto se tiče onih koji su u vezama i brakovima – ima tu još povremeno nekih nesuglasica, ali praznično raspoloženje će definitivno uticati na oboje, pa ćete se truditi da se maksimalno prilagodite jedno drugom. U danima koji su ispred vas možete jednim dobrim delom povratiti sklad i emotivnu povezanost koja je i ranije postojala….samo je malo utihnula…

 

 

Posao

Neke pozitivne promene krenuće da se dešavaju u vašem poslovnom sektoru, ali još uvek nećete moći da kažete da ste u potpunosti realizovali svoje planove. Vi lično kasnite kada su neke situacije u pitanju, moguće zbog viška obaveza, ali moguće I zbog toga što ne umete da se organizujete kako treba. Polje kreativnosti I talenata je sada prilično jako, pa biste mogli da iskoristite ovaj period da pokrenete neke svoje ideje koje već poodavno “čuče” u vama. Neki od vas će razmišljati o pokretanju privatnog posla.

 

 

Novac

Uspeli ste da svedete neke svoje troškove, ali još uvek imate priličan odliv novca na dnevnoj bazi. Bitno je da će se od ove nedelje I prilivi popraviti….

 

 

Zdravlje

Vrlo korektna zdravstvena situacija I kod mlađih I kod starijih pripadnika ovog znaka. Malo radite na imunitetu, a mogli biste I više da se rekreirate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6