VELIKI HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU U GODINI: Bikovi neobuzdano flertuju, Ribama stiže novac, Ovan započinje ljubavnu priču…

VELIKI HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU U GODINI: Bikovi neobuzdano flertuju, Ribama stiže novac, Ovan započinje ljubavnu priču…

31. prosinca 2017. 0 By Admin 1

 

VAGA

Hrana

Šta da vam kažem – ove sedmice vam baš prija domaća, kućna atmosfera….a kada ste u takvom fazonu I apetit vam se automatski otvori. Pokušavajte da izbegavate prezačinjenu I kaloričnu hranu, I više se okrenite belom mesu, ribi, svežem povrću I voću.

 

 

Ljubav

Bar za sada – odgovara vam da više vremena provodite sa emotivnim ili bračnim partnerom. Vas dvoje ste u dosta skladnom odnosu, postoji razumevanje I dobra komunikacija, a I nivo strasti je dosta pojačan. Ovo je odličan period da se više povežete, da se usmerite jedno na drugo I da ojačate spone koje vas vezuju. Možda vam ova sedmica neće biti baš onoliko društveno aktivna koliko ste vi navikli, ali to ne znači da neće biti lepa I da vi nećete uživati u zajedničkim trenucima.

 

Što se tiče slobodnih Vaga, jedna osoba može na vas ostaviti vrlo jak utisak, jer je potpuno drugačija od osoba sa kojima ste do sada imali neke emotivne priče. Pored nje se osećate sigurno I vrlo brzo ćete poželeti da odnos produbite….

 

 

Posao

Sve vezano za poslovni segment se odvija nekim laganim tempom, koji vama doduše prija, ali već negde polovinom radne sedmice shvatićete da vam je ipak potrebna “akcija”. Krenućete da istražujete na koji način biste mogli popraviti svoje pozicije – da li kroz neke nove dogovore, projekte, ili pak kroz nove ideje kojih u ovoj nedelji imate pregršt na pameti. Neko vam od prijatelja može ponuditi dogovor ili posao koji biste radili u privatnoj režiji I više je nego izvesno da ćete biti spremni da prihvatite.

 

 

Novac

Mirna nedelja kada je finansijski segment u pitanju. Imate onoliko koliko vam je potrebno da bi troškovi i računi bili podmireni.

 

 

Zdravlje

I starijima I mlađima se preporučuje da više budu u pokretu I da povremeno “udahnu” malo svežeg vazduha. Šetajte, to će vam izuzetno prijati.

 

 

 

ŠKORPIJA

Hrana

Potrebno je da povremeno povučete ručnu kočnicu, jer umete biti neumereni u ovom periodu kada je hrana u pitanju. Smanjite unos previše kaloričnih namirnica, slatkiše zaobilazite u širokom luku. Neka obroci budu raznovrsni, ali manji količinski.

 

Ljubav

Izuzetno lepa sedmica je pred Škorpijama koje su u vezi ili u bračnoj zajednici. Nivo strasti je ogroman, ali se kroz sve ovo provlači I duboka emocija koja povezuje vas I partnera. Istinski ćete uživati u svim zajedničkim momentima, kojih će u ovom periodu biti više nego inače. Doduše, povremeno će “bljesnuti” po koja munja ljubomore kod vas, ali ćete ubrzo shvatiti da je u potpunosti bez razloga.

 

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – vama se sprema jedna baš lepa I vrlo verovatno – prilično trajna ljubavna priča. Strasti kod vas rade punom parom, I koliko god da ovu osobu tek kratko poznajete, morate da priznate sami sebi da ste se zaljubili do ušiju. Neka, to je baš lep početak nove 2018-e….

 

 

Posao

Izgleda da ste ove sedmice podržani u svim segmentima, pa I u poslovnom….Vaše su ambicije probuđene punom parom, itekako ste svesni koliko vredite I koliko ste značajnih stvari ostvarili u svom radnom okruženju I zato nije ni čudo što želite da se ovakav trend I nastavi…U ovoj ćete sedmici biti u pokretu, održavaćete kontakte sa postojećim saradnicima, ali ćete se posvetiti I pronalaženju novih mogućnosti I prilika za sebe. I budite ubeđeni da će ih biti. Odlična radna nedelja je pred vama.

 

 

Novac

Merkur u vašem polju finansija I nije baš u nekoj sjajnoj poziciji, pa će to verovatno doneti povećanje troškova I povremenu zabrinutost. No, prilivi su ipak redovni, pa ćete lako izlaziti sa problemima na kraj

 

 

Zdravlje

Promenite neke životne navike, to je jedino na šta bismo vam skrenuli pažnju. Generalno – osećate se I psihički I fizički više nego dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6