LAV- Ljubavni horoskop za 2018. godinu!

LAV- Ljubavni horoskop za 2018. godinu!

1. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Godišnji ljubavni horoskop za Lavove donose Vam naši astrolozi. Pročitajte kakva Vas ljubavna događanja očekuju u 2018 godini.

 

Tokom 2018. godine vaš ljubavni život će biti poprilično buran. Morat ćete donijeti odluku da li želite da se posvetite privatnim ili poslovnim obavezama. Imat ćete osjećaj da partner/ka ne može da vas prati i da imate različite planove za budućnost. Moguće je da ćete mu/joj tražiti još malo vremena kako biste shvatili šta je najbolje za vas.

 

Lavovi koji su u braku će imati brojna iskušenja. Ne dozvolite da se vaše obitelji umiješaju jer iz toga ništa dobro neće proizaći. Čuvajte to što imate jer ćete, u suprotnom, zažaliti. Predstavnici ovoga znaka koji su slobodni će početkom godine upoznati osobu koja će im se lažno predstaviti.

 

Dolaskom proljeća u ožujku očekuje Vas jedno neobično poznanstvo. Bit ćete opčinjeni, ali i zbunjeni. Zauzeti Lavovi tražit će avanture. Travanj za mnoge od vas nosi burna dešavanja, u kojima ćete izgubiti vlastito dostojanstvo. Tokom svibnja oni koji su ušli u nova poznanstva, shvatit će da su izigrani. Početak lipnja nosi promjenu Lavovima koji su u braku. Počinje krizno razdoblje.

Krajem lipnja,te početkom ljeta neki će se od vas još oporavljati od šokova i onoga što su otkrili o osobi sa kojom su ušli u poznanstvo. Srpanj za zauzete Lavove nosi smireni period uz česta putovanja i romantične trenutke sa voljenom osobom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2