3 SUDBINSKE planete donose PREOKRET u 2018. godini: Ovi datumi će biti izazov za vaš znak uz Saturn, Uran i Jupiter

3 SUDBINSKE planete donose PREOKRET u 2018. godini: Ovi datumi će biti izazov za vaš znak uz Saturn, Uran i Jupiter

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Šansa kakva se ukazuje jednom u 30 godina pruža se Rakovima u 2018. godini!

 

 

Godinu pred nama obeležiće nekoliko značajnih astroloških događaja, pre svega, prelazak Saturna preko znaka Jarca u koji je ušao 20. decembra posle 30 godina, zatim, ulazak Urana u znak Bika (posle 84 godine) i Jupitera u znak Strelca (posle 12 godina).

 

Pošto se radi o velikim planetama koje nazivaju i sudbinskim i kojima je potrebno duže vreme da obiđu zodijački krug, aspekti koje budu obrazovale sa ostalim planetama imaće veliki uticaj na sve znake.

 

Jupiter, planeta prosperiteta i ekspanzije, posle 12 godina, 8. novembra, ulazi u Strelca, znak putovanja i hedonizma, kada se otvaraju veće šanse za saradnju sa strancima, posebno onima koji se bave turizmom, marketingom ili rade u medijima.

 

Do tada, prelaziće preko Škorpije, znaka novca i moći, a u periodu od 9. marta do 10. jula kretaće se prividnim hodom unazad, kada treba voditi računa o rukovanju novcem, poštovanju zakonskih pravila, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa finansijama, ekonomijom, bankarstvom, računovodstvom, knjigovodstvom i sl.

 

Oni koji se bave nekim drugim poslovima, moraju da budu oprezni, ukoliko im neko predloži saradnju koja nema pokriće u zakonskim okvirima.

 

Merkur, planeta komunikacija i posla, tri puta će ići retrogradnim hodom, od 23. marta do 15. aprila (preko znaka Ovna), od 26. jula do 19. avgusta (preko Lava) i od 17. novembra do 1. decembra (preko Strelca i Škorpije). U tim periodima, trebalo bi da povedete računa o važnim dokumentima, ključevima, telefonima, laptopovima, automobilima…

 

Takođe, ne bi trebalo da sklapate i potpisujete važne dogovore i ugovore, ili da planirate veridbu, venčanje, selidbu ili promenu posla.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3