Danas je PUN MESEC u osetljivom, emotivnom Raku, svom vladaru! Device, Jarčeve i Bikove čeka NEŠTO DIVNO! A evo šta očekuje svaki znak!

Danas je PUN MESEC u osetljivom, emotivnom Raku, svom vladaru! Device, Jarčeve i Bikove čeka NEŠTO DIVNO! A evo šta očekuje svaki znak!

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Pun mesec izaziva povećanu razdražljivost i osetljivost, ali kada je u Raku, svom vladaru, osećanja su mnogo naglašenija. Evo šta treba da očekujete.

 

Pojačane emocije prisutne su 1, 2 i 3. januara, pa je najbolje izbegavati bilo kakve konflikte. Sa punim mesecom će biti naglašeno konzumiranje alkohola, pa se čuvajte u saobraćaju. Kako je Merkur disonantan sa Neptunom, prete nam prevare, zablude, neopravdan bes i trovanja alkoholom.

 

Pun mesec će biti u opoziciji sa stelijumom planeta iz Jarca. Sa Suncem daje ranjivost, umor, sa Saturnom tugu, nezadovoljstvo, osećaj manje vrednosti, slabije zdravlje, zavisnost, uzrujanost; sa Venerom može da se bude lakomislen, pa se mnogo toga radi iz inata; sa Plutonom najavljuje nestabilnost i razne probleme.

 

Pored mnogih negativnih aspekata, tu su i pozitivni aspekti od Jupitera, Marsa i Neptuna koji nam mogu doneti lepa druženja, putovanja, ljubav, strast. Pojedinim osobama može se desiti i karmičku ljubav, što se može odnositi na Device, Jarčeve i Bikove.

 

Ogromna sreća i uspeh trebalo bi da pogodi zemljane i vodene znake. Mars je u Škorpiji, pa će mnogi biti borbeniji, a kod ljubomornih osoba se javlja još veća ljubomora.

 

Uran kreće direktno 2. januara, što će pokrenuti kod mnogih osoba iznenadna dešavanja koja zavise od lične natalne karte. Dosta aspekata ukazuje na srećne okolnosti i radosnu Novu godinu. Ipak, budite oprezni.

 

Evo šta očekuje svaki znak.

 

OVAN

Kod vas se pokreće aspekt porodice, karijere. Tenzija i nestrpljivost može da vas iznenada uz pokret Urana gurnU u konflikt, pa se pripazite ako to osetite kod sebe. Pojedini Ovnovi mogu imati radosna dešavanja i lepe iznenadne vizije za napredak u karijeri i u budućnosti. Uran vam može podariti iznenadnu sreću ili ako su neke planete disonantne može i da poruši sve sto se ranije gradilo i negovalo.

 

 

BIK

Kod vas je lepo dešavanje, komunikacija sa okolinom, rodbinom, druženje, putovanje. Mnogi Bikovi će imati malo oštriju komunikaciju sa partnerima kako u ljubavi tako i na poslu. Mars če biti sve do 25. januara disonantan iz škorpije pa se mogu pojaviti neprijatelji, slabost, gubici, lomovi, glavobolje, mučnine i razne nesreće. Kada zaobiđemo Mars i njegovu nepovoljnost vi imate lepe prilike na mnogim životnim aspektima.

 

 

BLIZANCI

Vi obraćate pažnju na stvari koje ljudi vrednuju i psihološki stav prema svojini i novcu koji je potrebno rasporediti. Uran kreće direktno i pokreće vaše polje druženja, nadanja I očekivanja koja se mogu lepo ispuniti uz podršku partnera i Merkura, koji vam je povoljan za dogovore i sklapanje ugovora.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4