Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ovnovima 2018. godina počinje vrlo užurbano, pa bi bilo dobro da iskoriste sve svoje veze i prijatelje koji im sada mogu biti pomoć i podrška na poslovnom planu. Iako su inače individualci, važno je da shvate da se u toku siječnja slobodno mogu osloniti na druge, jer će im baš u ovom periodu dobro doći pomoć prijatelja. To se posebno odnosi na one Ovnove koji imaju dileme po pitanju novih poslovnih odluka. Za početak novog posla ili novih planova dobro je da čekaju kraj mjeseca. Vjerovatno će doći i do nekog vida posuđivanja novca, a za neki veći priljev novca neka čekaju veljaču. Čuvajte se sukoba sa nadređenima.

Ljubav je Ovnovima vrlo negativno postavljena, jer im je aktualno obnavljanje nekog sukoba ili pak ljubomora i potreba za raščišćavanjem odnosa, koju partner najviše forsira. Svakako ovo nije vrijeme za prekide i razilaženja već je potrebno dopustiti suprotnoj strani da dominira i pokaže svoje pravo lice. Ovo se više odnosi na zauzete Ovnove, dok će oni slobodni imati susret s osobom koju poznaju od ranije.

Zdravstveno stanje je pod uticajem prehlada, koje su u ovo vrijeme više moguće.

 

Poruka za Ovnove: “Ne rješavajte ništa na silu!”

Sretan datum/broj za Ovnove je 2.

 

 

BIK

Za posao je ovo Bikovima idealan period da riješe neko pitanje na način da poslušaju savjet drugih ili će pak svoje poslovne zamisli započeti u suradnji s još jednom osobom. To može biti i partnerski odnos s osobom koja će im ujedno dati i materijalnu podršku. Siječanj je mjesec koji Bikovima donosi suradnju s ljudima, pa bi bilo dobro da taj utjecaj iskoriste. Neki mogu očekivati neki vid poslovnog napredovanja ili povećanje plaće.

Za ljubav Bikovi trebaju malo pričekati, te ne donositi nagle odluke. Iako će prilike s partnerom imati baš takvog tipa, nagle i pod utjecajem snažnih emocija. Neka Bikovi dobro promisle o svakoj svojoj riječi i svakom potezu, jer će emotivno reagirati, a što nije povoljno za njih u ovom periodu. Savjetuje im se da se sjete da svaki razgovor može dovesti do rješenja, te da je dobro za njih da više razgovaraju.

Zdravstveno stanje je stabilno, no povećana je želja za hranom.

 

Poruka za Bikove: “Budite dosljedni sebi!”

Sretan datum/broj za Bikove je 4.

 

 

 

BLIZANCI

Kad su u pitanju Blizanci, oni sada konačno mogu odahnuti, jer se Saturn nalazi u znaku Jarca, pa s njima više ne stvara opozicije odnosno ne stoji im na putu. Ovo im puno znači po pitanju posla, posebno Blizancima koji često putuju ili surađuju s inozemstvom. Za neke pripadnike ovog znaka otvaraju se sada poslovni putevi van zemlje, a moguće je da će dobiti i ponudu za novi posao koji im donosi više para i, naravno, više satisfakcije.

Ljubav je sada Blizancima u drugom planu, jer će im se pokrenuti poslovni i financijski plan i sve ono što im je dosad bilo blokirano. To im zapravo ne donosi ništa loše po pitanju emocija, ali će se sada Blizanci najviše okrenuti sebi i zahtijevat će više vremena za sebe i neka svoja zadovoljstva. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu imati susret sa zanimljivom osobom preko posla ili prijatelja.

Zdravlje je pod utjecajem virusa, pa je potrebno pojačati imunitet.

 

Poruka za Blizance: “Idealan mjesec za nove poslovne prilike!”

Sretan datum/broj za Blizance je 6.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4