Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Za pripadnike znaka Vage ovaj mjesec donosi puno napetosti i potrebe da se rješavaju stvari po pitanju posla i novca koje su ostale neriješene. I imat će mogućnosti da završe sve potrebno do kraja mjeseca, ali samo uz podršku drugih ljudi. Važno je za Vage da ne rasipaju energiju na sve strane.

Ljubav je Vagama sada vrlo stabilna, mada su mogući izljevi ljubomore, kao i potreba da dominiraju, a što nije svojstveno Vagama. Savjet je svim Vagama da smanje doživljaj i pokušaju biti više realne, te sklone da saslušati drugu stranu do kraja. Slobodne Vage mogu doživjeti udvaranje od strane osobe u znaku Jarca.

Zdravstveno stanje je stabilno, ali se savjetuje malo više odmaranja.

 

Poruka za Vage: “Sačuvajte sebe od razočarenja!”

Sretan datum/broj za Vage je 13.

 

 

ŠKORPION

Ovaj je period za Škorpione vrlo dobar, i poslovno i materijalno. Savjetuje im se da sada naprave dobre planove i ciljeve, te ih postave tokom siječnja, pa će im se nadalje sve odvijati puno lakše. A kada su u pitanju odnosi sa suradnicima, moguće je da s njima ostvare dobre dogovore, a koji mogu da biti jako djelotvorni po pitanju daljnje poslovne suradnje i napredovanja.

Ljubav je Škorpionima na udaru, odnosno proradit će im strasti i emotivnost. Svi će Škorpioni pokušati nešto novo pokrenuti u svom emotivnom životu, a što baš nije svojstveno njima. No, bit će u dobrom raspoloženju što će emotivno prenijeti i na partnera.

Zdravstveno stanje je stabilno, bez promjena.

 

Poruka za Škorpione: “Budite dosljedni sebi!”

Sretan datum/broj za Škorpione je broj 5.

 

 

STRIJELAC

Posao i novac su vrlo bitni za Strijelce u ovom periodu samo što će to početi da forsirati tek krajem mjeseca, jer će se tek tada moći kvalitetno svemu tome posvetiti. Početak siječnja za njih je period kada će se samo odmarati i biti okrenuti samo sebi. Čak i društveni život sada ih neće puno interesirati.

Kada je u pitanju ljubav, bitno je da Strijelci shvate što je za njih bitno, te da ne čine ustupke i kompromise radi drugih. Slobodni Strijelci mogu imati prilike da se upoznaju s nekom zanimljivom osobom, dok je za one u braku sada dobro da otputuju i budu negdje sami.

Zdravstveno stanje je kritično kada je u pitanju imunitet.

 

Poruka za Strijelce: “Pokušajte brinuti samo o sebi!”

Sretan datum/broj za Strijelce je 11.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4