Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Siječanj je mjesec Jarca, te sada imaju mogućnosti biti aktivni na svim poljima. No, sve to ovisi o njihovoj dobroj volji i o tome koliko će se zapravo htjeti pokrenuti, jer će se sada željeti odmarati i to puno više nego što je uobičajeno za njih koji su poznati kao radoholičari. Kada je u pitanju novac, sada im stiže i bit će ga više nego što sami Jarci to očekuju.

Kada je u pitanju emotivna strana, slobodni Jarci se mogu okrenuti prošlosti i obnoviti neku vezu od prije, dok se kod zauzetih također aktivira neka osoba iz prošlosti, pa je moguće da će se njome baviti puno više nego što je potrebno.

Na zdravstvenom planu moguć je oslabljen vid ili glavobolje.

 

Glavna poruka za Jarce: “Posao stavite na prvo mjesto!”

Sretan datum/broj za Jarce je 15.

 

 

VODENJAK

Vodenjaci će po pitanju posla biti u stagnaciji, ali to neće biti strašno. Trudit će raditi najbolje što mogu, ali osjećat će veliki umor i pritisak koji će značiti da moraju usporiti i manje raditi u narednih godinu dana. Važno je zato da sada u siječnju naprave dobar poslovni plan za dalje. Novac je u drugom planu, i zasad nemaju povećanja prihoda.

Ljubav je jako pozitivno postavljena za Vodenjake, pa bi bilo dobro da se potrude oko svega u vezi, te da budu pozitivno raspoloženi prema partneru. Slobodni Vodenjaci mogu imati jako lijep susret krajem mjeseca.

Zdravlje je stabilno.

 

Glavna poruka za Vodenjake: “Okrenite se drugima!”

Sretan datum/broj za Vodenjake je 31.

 

 

RIBE

Posao je Ribama dobro postavljen u siječnju, kao i donošenje stabilnih odluka koje će na kraju uroditi plodom. No, trebalo bi da se Ribe sada malo više okrenu sebi i svojim problemima koje moraju rješavati, posebno onima u vezi novca i obitelji, jer im se novac vraća upravo kroz porodične odnose ili nekog člana obitelji.

Ljubavni plan je Ribama podređen stabilnosti, što je također jako bitno za njihovu emotivnu stranu. Slobodne Ribe će moći uploviti u neku lijepu komunikaciju, dok će zauzete imati potrebu da se stabiliziraju, te da kroz partnerski odnos ostvare neke svoje planove.

Zdravstveno stanje je nestabilno, moguće loše spavanje.

 

Glavna poruka za Ribe: “Radite na samopoštovanju!”

Sretan datum/broj za Ribe je 12.

 

 

Nena Janković / astroportal.in

Stranice: 1 2 3 4