RAK- Ljubavni horoskop za 2018. godinu!

RAK- Ljubavni horoskop za 2018. godinu!

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Godišnji ljubavni horoskop za Rakove donose Vam naši astrolozi. Pročitajte kakva Vas ljubavna događanja očekuju u 2018 godini.

 

Ove godine ćete spoznati pravo značenje ljubavi. Shvatit ćete da zaslužujete mnogo i nećete pristajati na ono što vam ne odgovara. Radije ćete biti sami nego u lošem društvu. Sredinom godine ćete upoznati osobu koja će vam prvo biti prijatelj, a zatim i partner/ka.

 

Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete sa partnerom/partnerkom razgovarati o prinovi. Željet ćete da se ostvarite u ulozi roditelja. Ako ste u braku, posvetit ćete više vremena i pažnje bračnom drugu . Riješit ćete nesuglasice koje ste imali u prethodnoj godini i češće ćete izlaziti, putovati i družiti se s prijateljima. Probleme koji su vezani za vašu obitelj ćete zajedno rješavati pružajući jedno drugome podršku.

 

U prvim danima proljeća tokom ožujka nećete kriti svoje nezadovoljstvo koje osjećate prema partneru. Oni koji su u braku bit će skloni čestim svađama. Travanj će vas tjerati na avanture i želju da promijenite nešto u svojem ljubavnom životu. Možda to neće biti dobar odabir, ali vas će usrećiti. Tokom svibnja slobodni Rakovi primijetit će simpatije osobe uz posao i bit će im to vrlo neobično. U toku lipnja Rakovima u život ulazi sudbonosna osoba.

Ljeto i kraj lipnja slobodne Rakove čini zaljubljenima, sretnima i vrlo romantičnima. Srpanj za one zauzete Rakove nosi odluke o prinovi ili vjenčanju.

 

Možda će neki od vas biti zatečeni takvim odlukama, ali nećete ih odbiti. U periodu kolovoza Rakovi koji imaju tajne veze, pokazat će svoju ljubomoru, svađati se i ucijenjivati partnera. U rujnu slobodni Rakovi proživljavaju svoje naromantičnije do sad, ljubavne trenutke.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2