DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. januar: Bik uživa u čarima ljubavi, Vage čuvajte se razočarenja, Ribe očekuje zanimljiv susret…

4. siječnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ako ste se odnedavno upoznali sa izvesnom osobom koja vas je zaintrigirala, potrebno je malo strpljenja pre nego što se odlučite da sa njom stupite u kontakt. Pokušajte da je u međuvremenu ne idealizujete i nemojte se zanositi nekim sanjarenjima. Moguće je da kada do susreta dođe i kada je bolje upoznate, shvatite da ste je pogrešno procenili.

VODOLIJA

Vaš društveni život je izuzetno bogat, a danas vam donosi jedno prijatno iznenađenje. Veoma ste raspoloženi za flert i nećete se ustručavati, bilo da se nalazite u krugu prijatelja ili na radnom mestu. Neko iz vaše neposredne okoline će rado pristati na vaše igre. Moguće je da već neko vreme gaji simpatije prema vama, a da je to do sada vešto krio.

RIBE

Ovaj dan donosi dugo priželjkivanu hrabrost da priđete jednoj osobi koja vam se već duže vreme dopada. Potrebno je da se opustite i budete otvorenog uma. Ukoliko želite da zaista doprete do nje i ostvarite dublji odnos, budite spremni da pravite mnoge kompromise. Dotična osoba je neko ko vodi prilično nekonvencionalan život.

Stranice: 1 2 3 4