DNEVNI HOROSKOP za 6. januar: Devici srce puno radosti, Škorpiju očekuje putovanje, Ribe napokon je stiglo vaših 5 minuta…

DNEVNI HOROSKOP za 6. januar: Devici srce puno radosti, Škorpiju očekuje putovanje, Ribe napokon je stiglo vaših 5 minuta…

5. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Ljubav Mars i Jupiter su na vašoj strani, ali Saturn ima nešto protiv vas. Kada se sve to zbroji i oduzme, imate raznog ljubavnog posla na biranje.

Posao Svjesni ste vlastite odgovornosti, a iz toga proizlazi i vaša samodisciplina. Ljudi jakog karaktera su najsretniji, jer od nikoga ništa ne očekuju.

Zdravlje Mentalno ste suspregnuti, ali se postupno emocionalno oslobađate. Previše pričanja vas iscrpljuje. Šutnja je vrlo često zlatnog sjaja.

LAV

Ljubav Događaju vam se važne ljubavne stvari. Ako ste u vezi s astrološkim Ovnom, moguć je brzi raskid odnosa, i to na vašu inicijativu.

Posao Do izražaja dolaze vaši problemi s autoritetima. I sami želite postati netko i nešto, a ego vam je preranjiv. Potrebna su vam konkretna djela.

Zdravlje Nezdravo se hranite, i to morate promijeniti. Buran ljubavni život dodatno vas izbacuje iz ravnoteže. Trebali biste odustati od preteških poroka!

DEVICA

Ljubav Vaše srce odzvanja od radosti. Počelo je vaše romantično razdoblje, i sada se možete potpuno prepustiti čaroliji ljubavi. Uživajte!

Posao Ako već niste, uskoro ćete postati poslovno i financijski dobrostojeći. Vaši uporni stvaralački napori rezultiraju kvalitetnim djelima.

Zdravlje Planetarni tranziti djeluju poticajno na vašu samosvijest. Otkrili ste novu filozofiju života. Pazite da vas ne privuče neka čudnovata sekta.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4