Venera u Jarcu do 19. januara: Otvara se put ljubavi, nove veze na pomolu…

Venera u Jarcu do 19. januara: Otvara se put ljubavi, nove veze na pomolu…

5. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Sunce, Venera i Pluton u Jarcu srest će se u aspektu konjunkcije (egzaktno 9. 1.). Istog dana će i tranzitni Mars u Škorpionu obrazovati aspekt sekstila s Venerom. Velika je energija koja će tih dana strujati zrakom. Velika je energija koja će nas pokretati da idemo, pitamo, priznamo i borimo se. Oni koji već sada bježe od energije, od emocije, tih dana neće više imati kuda.

 

 

Venera u Jarcu oduvijek vjeruje u djela. Sluša riječi, procjenjuje ih, ali ih nikada ne smatra dokazom. Voli ova Venera lijepe riječi, dobre knjige i romantična ljubavna pisma. Ali ih sama rijetko piše, još rjeđe prima i ne vjeruje u napisano.

 

Osobe s Venerom u Jarcu mogu nam se učiniti kao previše hladne za iskrenu emociju, suviše suzdržane za dodir duše i previše rezervirane za prepuštanje. Međutim, ispod prvobitnog leda, krije se jedna duša koja traga za iskrenom emocijom. Duša, koja će umjeti prepustiti se emociji, onda kada osjeti da je to ono posebno za nju. Duša, koja će umjeti biti umiljata, mekana i slatka, onda kada pronađe nekoga dovoljno jakog da se na njega može osloniti.

 

Muškarci s ovom Venerom tragaju za ženom koja posjeduje stav, karizmu i kriterije kojih se čvrsto drži. Tragaju za vatrom pod ledom. Za emociju koja zadire pod kožom, onda kada se za to otvore putevi.

 

Ovo su svi oni koji poznaju ono loše, one teške trenutke koje rijetko tko spominje. Oni ih poznaju, oni su ih živjeli. Oni su naučili velike lekcije iz takvih životnih situacija. Ovo su i svi oni koji posjeduju nevjerojatan smisao za ironiju, za mrvicu sarkazma i dosljednost u onome u što vjeruju. Ovo su svi oni čija snaga pomjera sve prepreke, krči neprohodne puteve i stvara neke nove.

 

Osobe s Venerom u Jarcu, oduvijek su bile jake. I rijetko dozvoljavaju sebi da se oslone na nekoga. Kao da smatraju da je svako obećanje neizvjesno i da mogu vjerovati samo u svoje postupke. Svakako da će tranzitni Saturn u Jarcu do proljeća 2020. godine, puno toga promijeniti, izbaciti i stabilizirati u životima ovih ljudi.

 

Pokazat će vam da su neke zablude zaista to i bile. Ali će i onima koji su spoznali kako vole, koliko mogu voljeti, donijeti prave ljubavi u život. Svakom prema zasluzi. Netko će prekinuti vezu koja ga više ne ispunjava. Netko će prestati da voljeti iluzije i vrline koje to nisu. Priznat će i da su neke emocije probudile dušu i da ne može pobjeći od njih.

 

Nečiji miris upili smo u kožu, nečiju dušu upili smo našom dušom, nečije srce prepoznali smo našim srcem. Neće uvijek biti lako. Ali je neophodno proći kroz neke procese transformacija. I važno je biti dosljedan promjenama. Prihvaćati ih i ne opirati im se. Korak po korak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2