Jupiter u Škorpionu: Opasne ljubavi, velike emocije… Jedan znak će doživjeti LJUBAV IZ BAJKE

Jupiter u Škorpionu: Opasne ljubavi, velike emocije… Jedan znak će doživjeti LJUBAV IZ BAJKE

6. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Jupiter svojim ulaskom u znak Škorpiona obilježit će ovu godinu. Prije svega je važan za sve fiksne znakove (Bikove, Lavove, Škorpione i Vodenjake), kao i sve one s podznakom, Mjesecom ili osobnim planetama u spomenutim znakovima.

 

Jupiter je planeta koja kroz svoje kretanje širi, zumira i rasvjetljuje one teme, odnosno probleme u simbolici polja horoskopa kojim prolazi, dok konkretne promjene i rješenja donosi kroz simboliku znaka kojim tranzitira.

 

Shodno tome, Jupiter u Škorpionu za mnoge može predstavljati proces promjene koji nije očekivan, ali ni željan. Promjene koje će uslijediti nose jaku transformativnu energiju, duboku i prije svega dugotrajnu.

 

Jupiter u Škorpionu problem rješava tako što ga čupa iz korijena, ne bi li sve repove prošlosti prekinuo i na taj način napravio pogodno tlo za neke nove životne pravce i sve ono što nakon bolnog kraja treba uslijediti.

 

On se neće baviti površnim stvarima, njega zanima suština i sve ono što je sakriveno puno dublje. Zbog toga će biti “glavni krivac” za otkrivanje dugo čuvanih tajni, ali i obmana i laži koje će isplivati.

 

Priča o Feniksu koji se podiže iz pepela, sada dobija svoj potpuni smisao, jer svi oni koji su pretrpjeli gubitke, bolne životne rezove i nedaće, sada dobijaju priliku da ustanu i konačno stabilno stanu na svoje noge.

 

Dok ostali, koji dugo unazad žive u zabludi, držeći se grčevito za stare obrasce ponašanja ili stil života, sada dolaze do suočavanja s nekim prijašnjim odlukama koje će ih na kraju primorati da se upuste u proces promjene, koji je ipak, neminovan.

 

Bilo da se radi o odnosu koji je izgubio svoju draž, karijernom pozivu koji više ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo, ili o zdrastvenom problemu koji je bio zanemarivan do momenta dok nije počeo predstavljati ozbiljnu prijetnju. Što god da je u pitanju, Jupiter u Škorpionu traži da se trgnemo, da se po prvi put ozbiljno pozabavimo svojim životom i uklonimo sve ono što koči i blokira naš put.

 

Za neke će ovaj tranzit predstavljati faktor iznenađenja, za druge neophodan rizik, ali i hrabrost da bez straha zakorače u mračan tunel, tragajući za svjetlom, koje im na kraju obećava bolje sutra.

 

Svako od nas će u narednih godinu dana voditi borbu s nekim svojim demonima, osobnim strahovima i svim onim situacijama koje nam stvaraju nelagodu i osjećaj neizvjesnosti, pokušavajući da u svemu tome pronađemo svoj mir i način da svoj život kreiramo kako želimo.

 

Jupiter u Škorpionu nije fleksibilan, u nekim situacijama je i vrlo radikalan, sve u cilju razbijanja statusa quo i uklanjanja svega onog što je davno izgubilo svoj smisao i primarnu funkciju.

 

Ponekad je teško pustiti nešto s čim smo se ukorijenili, ma koliko da je to možda već odavno trulo, ali suočavanje s tim je jedan korak na putu da se potpuno oslobodimo i otvorimo za sve ono dobro i kvalitetno što će tek uslijediti.

 

 

Jupiterovo kretanje kroz prvo polje horoskopa (Ascedent Škorpion) u narednih godinu dana, prije svega donosi konkretne promjene na osobnom nivou.

 

Puni će imati osjećaj da su se probudili iz dubokog sna, da ih životne ili druge okolnosti tjeraju na određene poteze, da je došao trenutak da svoj život iz korjena promijene.

 

Sada je prilika da sve ono što dugo unazad ne pričinjava zadovoljstvo, bude zamijenjeno nečim čemu se odavno težilo, nekom željom koja je uvijek bila prisutna, a opet s druge strane, koja je bila blokirana iz tko zna kojih razloga.

 

Također, teme odnosa i ljubavnih veza dolaze u žižu događanja pa svi oni koji su slobodni, u ovom periodu mogu očekivati bitno poznanstvo i ulazak u odnos koji može obilježiti duži vremenski period.

 

Oni koji su u (čvrstim) odnosima, nailaze na test, na prepreke i moguće situacije koje će ih navesti na razmišljanje i pitanje koliko je sve kvalitetno i zaista stabilno.

 

 

Tranzit Jupitera kroz drugo polje horoskopa (Ascedent Vaga) pokrenut će teme osobnog sustava vrijednosti i zahtijevati da sve one prilike koje su dobivene dok je prolazio prvo polje (zadnjih godinu dana) sada budu materijalizirane i iskorištene na pravi način.

Jupiter ovdje također utječe na novac i financije općenito.

 

Međutim, samo ukoliko je natalni Jupiter u dobrom odnosu s vladarom druge kuće horoskopa, u tolikoj mjeri se mogu očekivati veći prilivi istog.U suprotnom, Jupiter može donijeti dosta financijskih problema, mogućih zaduženja i veće potrebe za trošenjem, uslijed čega se može pojaviti potreba za dodatnom zaradom i pronalaženjem novog posla.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4