Sedmica u kojoj lete Amorove strele! Blizancima nedeljni horoskop najavljuje divno udvaranje, a Rakovi treba da se čuvaju ljubavnih gromova iz vedra neba…

Sedmica u kojoj lete Amorove strele! Blizancima nedeljni horoskop najavljuje divno udvaranje, a Rakovi treba da se čuvaju ljubavnih gromova iz vedra neba…

8. siječnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao: Vama upravlja Mars, planeta akcije, čija vam pozicija ove nedelje donosi nove poslovne prilike, ali inkonjunkcija sa Uranom opominje da ipak izbegavate rizične finansijske transakcije. Posle 11. januara, naglašeno astrološko polje karijere i novca u kome će se naći polovina planeta, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju.

 

Ljubav: Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Uranom u vašem znaku, najavljuje nove susrete i poznanstva. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, vašu pažnju može da privuče vrlo atraktivna osoba od koje vas deli veća razlika u godinama.

 

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

 

 

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašoj astrološkoj kući posla, 8. januara, bićete uspešni ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Posle 11. januara, ulaskom Merkura, vladaoca kuće posla u devetu astrološku kuću, otvaraju vam se nove mogućnosti za saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Poslušajte savet jednog Raka.

 

Ljubav: Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Venere i Urana, simbola hedonizma i rizika, ove nedelje neće vas “zaobići” stresne situacije, i to zbog ljubavi. Pozicija Marsa upozorava da izbegnete rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu, Škorpiji ili Vodoliji.

 

Zdravlje: Promenite način ishrane.

 

 

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao: Vašim snalažljivim znakom upravlja Merkur, planeta logike, koji 11. januara ulazi u vaše astrološko polje finansija, što vam donosi vam dobitke preko nekih honorarnih angažmana. Ipak, kvadrat između Venere i Urana, simbola novca i preokreta, upozorava da odložite sklapanje dogovora ili potpisivanje ugovora sa strancima.

 

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, 8. januara, na nekom rođendanu ili proslavi, možete da se nađete na meti udvaranja nekog vazdušnog znaka. Krajem perioda, osoba koju ste upoznali preko neke društvene mreže, verovatno će vam predložiti da se vidite.

 

Zdravlje: Čuvajte se povreda u kuhinji.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3