BIK- Moj ljubavni put kroz 2018. godinu!

BIK- Moj ljubavni put kroz 2018. godinu!

9. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Veze: Mnoge veze biti će stavljene na veliki test. Ukoliko je veza u koja je na određeni način poljuljana, biti će potrebno da mnogo više poradite na komunikaciji sa svojim partnerom. Ne da će biti potrebno, već neophodno.

 

Budite maksimalno direktni i otvoreni po pitanju svega onoga što vas je oboje mučilo, jer potiskivanjem nezadovoljstava, problemi u odnosu postaju sve intenzivniji. Ukoliko do kraja prve polovice godine, budete maksimalno poradili na komunikaciji i budete riješili sa svim onim što vas muči, budućnost veze je jako dobra.

 

Period od druge polovice ljeta i cijele jeseni daje ozbiljne planove, koji će sa potpunim uspjehom biti realizirani. Ukoliko ste u vezi koja je vrlo klimava, gdje su prisutne ozbiljnije svađe, ili pak u vezi koja nema čvrstu i jasnu formu, znajte – uzalud je nadati se, a još više boriti se za nešto više, jer će izazovi bivati sve veći, a ni Vi, niti Vaš partner se nećete moći suočiti sa njima.

 

U nekim ovakvim odnosima, već tijekom zime dolazi do prekida, nakon koga je zatim moguće ponovno pomirenje, koje zasigurno neće donijeti ništa drugačije i bolje…Vaša sreća je definitivno sa drugom osobom.

 

 

Slobodni: Bit ćete prilično zatvoreni za ljubav. Mnogi od Vas, kao da su izgubili svaku vjeru u ljubav, svaku nadu. A, bez nade, nema niti sreće, niti smislenog življenja. Raskrstite već jednom sa prošlošću.

 

Većina će reći, jesam. Ali, istina je mnogo drugačija. To što ste stavili točku na bilo kakva dalja događanja vezano za osobu iz prošlosti, nipošto ne znači da ne razmišljate o njoj, da se plašite novih ljubavi, ili da u novim ljubavima ne tražite dijelove stare.

 

Osnovno je da prilikom upoznavanja novih osoba, ne odustajete tek tako, kao i da zauzmete jedan mnogo pozitivniji stav u komunikaciji.

 

Mnoge od Vas muči to, što nove osobe koje Vam se dopadnu, iznenada odu, ali umjesto da još više kukate nad svojom ljubavnom sudbinom, zapitajte se kakav je moj stav? U redu, sreća se ne može odglumiti, niti treba. Ali, ono što je neminovno, to je pronaći sreću u sebi. Zato, konačno se manite svojih tradicionalističkih shvaćanja i nazora, prestanite razmišljati na način da ćete se dopasti svima, jer je to nemoguće, i počnite živjeti onakav život, kakav bi Vama najviše godio.

 

Za početak, počnite ugađati sebi u svakodnevnim sitnicama, usmjerite se ka nekom hobiju, ili ka poslu koji Vas ispunjava, neovisno kakve prihode donosi, ili ka bilo čemu drugom što Vas ispunjava. I ustrajte u tome. Vidjet ćete koliko ćete privući više sreće, a s vremenom i sve više ljubavi u Vaš život, tj. formirati životni put koji će sve više bivati ispunjen pozitivnim vibracijama.

 

Što se konkretnih zbivanja na polju ljubavi tiče, 2.  a zatim 6. mjesec donose vrlo snažne aspekte za ulazak u ljubavnu vezu, ali daljnji tijek te veze najviše ovisi o Vašem stavu prema životu, na kome trebate mnogo poraditi. Uvijek imajte na umu, ako ste ispunjeni sobom, ako ste dobri sebi, i drugima ćete biti dobri, i drugi će Vas voljeti, pa tako i Vaš emotivni partner.

 

Princip je jednostavan – Najprije je potrebno pronaći ljubav u sebi, da bismo ju mogli dati drugima, i primiti ju od drugih.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2