ŠTA VAM JE NAJVAŽNIJE U LJUBAVI: Lavovima da nije dosadno, Djevicama pažnja!

ŠTA VAM JE NAJVAŽNIJE U LJUBAVI: Lavovima da nije dosadno, Djevicama pažnja!

10. siječnja 2018. 0 By Admin

Svaki znak ima poseban ‘ljubavni potpis’ koji govori na koji način volite i kako želite da osetite uzvraćenu ljubav. Vaša elementarna ljubavna priroda daće vam naznake o tome jeste li stidljivi, zaigrani ili pasivni u pitanjima srca.

 

 

Ovan

Strast i vatrena toplina je vaš ljubavni operativni stil. Ako vam se neko sviđa, nećete mirovati, preduzećete sve što možete kako bi osvojili tu osobu. Vi ste hrabri u odnosima i drugim ljudima dajete na znanje kako stvari stoje.

 

 

 

Bik

Senzualni ste, delujete polako i uvek tačno znate koga i šta želite. Vaša ljubav “zemljane dece” je utešna i uzemljujuća za sve one koji se susretnu s njenim umirujućim dodirom. Vi ste verni i strpljivi u ljubavi i želite partnera koji to poštuje.

 

 

Blizanci

Vi u ljubavi najviše vrednujete mentalnu povezanost. Za vas je podsticajna i zanimljiva rasprava najbolji afrodizijak, jer cenite inteligenciju i pamet više nego bilo šta drugo.

 

 

 

Rak

Sanjivi ste i intuitivni, a više od svega želite da budete u mogućnosti da podelite svoja osećanja sa svojim partnerom i da imate osećaj povezanosti i razumevanja. U ljubavnom odnosu volite da brinete o osobi koju volite. Brižni ste i pružate veliku podršku svom partneru.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3