SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

10. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Godišnji horoskop predviđa kako će položaj planeta uticati na našu sudbinu, koje promene nas očekuju i da li će nam se želje i ambicije ostvariti u 2018. godini!

 

 

Na nebu se događaju velike promene pa će 2018. godina biti puna iznenađenja i novih mogućnosti. Razvijamo se suočavajući se s vlastitim emocijama, učimo na osetljivim temama poput seksualnosti i smrti. Da bismo se iscelili i preobrazili sve privide života, moramo se fokusirati na ono što nam je stvarno važno. Ambicije ostvarujemo radom i odgovornim ponašanjem pa je vreme da postavimo dugoročne ciljeve. Nalazimo se na pragu između starog i novog, kontrole i slobode, pravila i nezavisnosti…

 

Želje su poput zvezda na našem nebu, vode nas tokom godine, podstiču nas da učimo i radimo, da ih ispunimo najbolje što znamo. Onde gde želje usmere našu pažnju možemo očekivati da se pokrene tok života. Zato je važno proveriti da li su želje ostvarive i šta nam je sve potrebno da bismo ih ostvarili. Možemo li ih ostvariti vlastitim snagama? Što se bolje pripremimo, veće su šanse za uspeh.

 

A one stvarne zvezde, u prostranstvima svemira, pričaju svoju priču o energijama koje nam stoje na raspolaganju. Primetićemo da se neke naše želje ostvaruju lako, a neke zapnu ili propadnu uprkos svim naporima. Možda će godišnji horoskop savršeno podržati naše želje, možda će nam dati neke nove ideje ili će nas iznenaditi nečim neočekivanim. Kad znamo kakve globalne energije imamo na raspolaganju, možemo lakše uhvatiti ritam svog života i oblikovati ga prema vlastitim željama.

 

U 2018. čak su tri planeta u novim znakovima – Jupiter u ŠkorpijiSaturn u Jarcu, a Uran u maju 2018. godine ulazi u znak Bika. Već od oktobra 2017. ekstrovertirani, živopisni i sjajni Jupiter uranja u tajnovite vode Škorpije. Energija Škorpije na površini je mirna, ali u dubinama skriva vrtloge strasti, snažna osećanja, potrebu za kontrolom i želju za moći. Šta za nas znači moć? Osećamo li se moćno u onome što radimo i kako živimo ili nas osećaj nemoći frustrira?

 

Jupiterov potencijal ličnog razvoja i učenja ostvarićemo istražujući Škorpijine teme: najdublje emocije, sadržaj nesvesnog, seksualnost, vrednosti i novac te osećaj moći. Spremni smo da razvijamo duboke, emotivne veze i ispitujemo vlastite strahove i tajne. Jupiter u Škorpiji bes­kompromisno traži istinu i spreman je da uroni u dubine duše, u emocije i teme koje su često društveni tabu. U javnom će prostoru postati prisutnija psihologija, istraživanje tajni, parapsihologija, teme smrti, pa i mnoge neugodne teme o kojima nerado pričamo, kao što su problemi izbeglica, siromašnih i bolesnih, ekološkog zagađenja, zbrinjavanja otpada…

 

Saturn je od kraja decembra 2017. u Jarcu i ostaje u tom znaku dve ipo godine. Ambicija da ostvarimo trajne vrednosti dobija zamah pa je vreme da postavimo dugoročne ciljeve. Važno nam je da svom životu damo neku čvršću strukturu, težimo stabilnosti i trajnim vrednostima.

 

Kako bismo ih postigli, spremni smo više da radimo i preuzmemo odgovornost. Tako ćemo postići autentičnost. Energija Jarca okrenuta je pravilima i tradiciji pa će se na društvenom nivou verovatno dogoditi još značajniji preokret prema prošlosti, a pravila, zabrane i kazne postaće strožije.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4 5 6