SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

10. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Privlačenje obilja

Uran je planeta koji simbolizuje promenu i reformu svega što ne vodi napretku, ukazujući na mogućnosti za bolji i pravedniji, slobodniji svet. Energiji Bika potrebna je sigurnost i napraviće sve da je zadrži, spreči promene i ostane u zoni komfora, u onome što poznaje i kontroliše. Zato, dolazi razdoblje napetosti između tradicije kojoj je sklon Bik i inovacije i slobode koje zahteva Uran! Uran će svakom od nas postaviti pitanje koliko su nas zarađivanje novca i mukotrpno sticanje i održavanje imovine zarobili.

 

Mnogi će otkriti da nisu imali ni najmanju ideju o tome koliko su zatočeni u zamku trke za materijalnim. Njegov sedmogodišnji boravak u Biku prvo će nas uznemiriti, da bi nam idućih godina dao nove ideje kako reorganizirati način zarađivanja, reformisati odnos prema materijalnom i dati veći osjećaj slobode. JaracBik i Škorpija znakovi su okrenuti tradiciji i prošlosti. Jupiter i Uran simboli su slobode, nezavisnosti, budućnosti. U idućim godinama bit će puno napetosti na svim poljima života između starog i novog, kontrole i slobode, pravila i nezavisnosti.

 

Nova, 2018. godina donosi puno energije i uzbuđenja u živote Bika i Škorpije, Lava i Vodolije. Mnogi od njih ulaze u sedmogodišnje razdoblje značajnih životnih promena. Budući da pripadnici tih znakova vole da imaju kontrolu i da ostanu što je moguće duže u zoni komfora, vrlo su oprezni kada je reč o velikim promenama i potrebno im je puno vremena da ih prihvate. S Uranom u Biku tek počinju da isprobavaju i menjaju sve ono što žele da promene.

 

Tokom 2018. Jupiter će ublažiti strah od nepoznatog i otvarati izvanredne prilike koje treba iskoristiti. Voleli uzbuđenja ili ne, ona će nekima od njih život okrenuti naglavačke, prodrmati ih i probuditi, pozvati na veliki kosmički ples u kojem se mogu probuditi u novoj, boljoj i ispunjenijoj stvarnosti. No, u tom procesu neizbežne su sumnje i oklevanja, beskrajne analize, predomišljanja, znatiželja, poriv za kidanjem onih spona koje život čine dosadnim i besmislenim, zov novog kojem se treba hrabro odazvati…

 

Kojim će znakovima godina biti mirna, a kojim turbulentna?

Saturn u Jarcu promeniće dinamiku života Jarca, RakaOvna i Vage. Iduće dve i po godine donose više obaveza, traže više odgovornosti i pomažu pripadnicima ovih znakova da reorganizuju svoj život kako bi bili stabilniji, učinkovitiji i mudriji. Rak i Jarac imaće u 2018. godini veliku Jupiterovu podršku pa će pronaći nove životne ciljeve i konstruktivne načine kako ih ostvariti.

 

Uran sredinom maja napušta znak Ovna pa će Ovan i Vaga moći mirno sesti i napraviti reviziju svih promena koje su se dogodile prošlih godina. Zbrajajući pluseve i minuse, otkriće da im se promene koje su se događale zapravo sviđaju.

 

Najmirnija godina očekuje BlizanceStrelcaRibe i Devicu koji su položili Saturnove ispite pa će napokon predahnuti od obaveza i teških poslova. Mudriji i zreliji nego pre, nastavljaju da maštaju, razvijaju svoju kreativnost i duhovnost u društvu Neptuna, koji i dalje ostaje u Ribama te još nije završio svoje preobražajne procese. Ribe i Device, uz podršku Jupitera, s lakoćom će usvajati nove navike, bezbolno menjati sebe i svet oko sebe.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4 5 6